Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Festspillene i Bergen

Endelig skjer det noe kult for alle som føler seg litt kulturfattige etter vinteren. Festspillene i Bergen selvsagt, den pågår nå og er den største musikk- og teaterfestivalen i hele Norden! Jeg rakk dessverre ikke åpningen på onsdag, men går blant annet å gleder meg til Carte Blanche på fredag. Her kan dere se en av deres tidligere forestillinger. Det ser akkurat passe fint og rart ut for min smak. Skulle ønske jeg hadde tid til å se alt! Dere finner hele programmet her  Ulrikke Lund musikk- og teaterfestival Photo by Fred Jonny, reklame

7 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Gled deg! Jeg har sett de et par ganger før, og de er helt fantastiske!!
Anonymous
Du burde glede deg! DEN BRITISKE GUTTEN ER SÅÅÅÅ SØT! herlandussen!
Katrine
Så moro da! Dumt at jeg bor kjempe langt unna Bergen da, ellers ville jeg har kommet
Anonymous
ååh, carte blanche er fantastisk!!!
Anonymous
carte blanche er fantastisk!!! gled deg!
Anonymous
Ah, jaa! Jeg så Object Constant med Carte Blanche og det var absolutt fantastisk. Danserne er eksepsjonelle, koreografen var da Rui Horta og de gjorde stykket Object Constant helt nytt og fabelaktig. Jeg er misunnelig på deg, for å si det mildt! Kjedelig å befinne seg i Oslo for tiden? (Hvis man ikke ønsker å tilbringe hovedstaden med gale beliebers)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter