Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Galleriet pick//The perfect jeans

Ulrikke Lund bukse blå glidelås Ulrikke Lund bukse grønn glidelås Disse jeansene plukket jeg opp på Vero Moda på Galleriet, da de lignet på et par Acne jeans jeg har siklet på en liten evighet. Bare at disse var i stretch og passet meg enda bedre, pluss at de kun kostet 249,- per par! Lykke! (Beklager småhårene på bildet hehe, sånn går det når jeg lar nybuksene ligge og slenge på saueskinnene mine? Reklamelenker)

15 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Det er det som er en av problemene med billig jeans, hadde det vært acne f.eks hadde ikke småhårene festet seg på dem.
Ulrika Axelsson
Fina, men har du inte provat Pieces Funky highwaist?? Dom är super i passformen och håller sig lika fina efter flera dagars användning till skillnad från dessa!! Samma pris också
Anonymous
Jeg har en fra vero moda med slangeskinnsmønster i sort/grått som jeg elsker! Men den jeg har i ?høstens farge? burgunder trekker til seg støv! Synes det er merkelig at noen bukser gjør det, og andre ikke? Noen tips som gjør at de ikke trekker til seg støv?
Cathinka
Har de selv, men kan ikke si jeg er så fornøyd med dem. Absolutt alt fester seg på dem, spesielt de sorte!
Anonymous
Super fine! Hva heter buksen egentlig? =)
Anonymous
Tror jeg har alle buksene i hver farge. Rett og slett nydelig!
Camilla
I love the green ones! I hope they have these in Oslo as well (they should).. I?d love to get hold of a green pair of trousers!
Bemsy
Bemsy xhttp://redheadtalkin.blogspot.co.uk
Inger
Den så veldig fin ut, må prøves! Takk for tips Artig å følge bloggen din, forresten, liker den veldig godt
Anonymous
Buksene heter geller zip om noen lurer:-) Her hvor jeg bor får du kjøpt 2 stk for 399,95 om dagen! Helt supre bukser, bruker de til alt!
Christine Lövendahl
jeg har også disse buksene i et par forskjellige farger. jeg digger at dem er stretchy, men absolutt alt av hår fester seg på dem. men det er kanksje fordi jeg ikke har vasket dem enda? hope so. ellers er de fab, til en cheeeap price! Nice ass btw!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter