Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Relatert innhold

Kommentarer

Kathrine Lykkegaard
Hvad har du på læberne? Det ser rigtig lækkert ud og skøn kjole Tjek evt. min blog: dailygoodfortune.dk ud.
Charlotte Aurora
Nydelig kjole, og gud så godt du kledde den leppestiften. Ha en flott kveld!
Anonymous
I like big butts, and I can not lie. Heheh, bare tulla! Nydelig kropp du har, Ulrikke Du bidrar mye til min treningsmotivasjon! Litt sånn små-perfekt, hvis man kan si det! Det er jo det gutta liker, hvis jeg ikke tar feil!
Anonymous
Herregud´a. Den rumpa minner meg på at jeg burde ta noen knebøy i jula. Du kommer til å sette bergen på hodet! have fun
Karna
Skjønner virkelig ikke hvordan du får til alle de greiene med håret ditt
Trine
Du ser helt amazing ut, hot hot hot!!:)
Ulrikke
Håper dere koste dere masse!:D
Kate
Ulrikke! You got a hot butt!!
bl0ndm0ments
Nydelig kjole! Og for en kropp du har! Amazing.
Anonymous
Hva skjedde med en hvit jul? Lol. Jeg synes ikke det er noe gærent å dra ut 2. juledag, eller drikke med måte i julen, men ikke si du ikke skal det hvis du skal det.
Ulrikke
Tusind tak for svar, hvilken fantastisk selvbruner. Må man have lov at spørge hvilken en af Fake Bake produkterne du bruger??? Skal ud og invistere kan jeg fornemme, og vil gerne have den samme som dig, da jeg kan se hvilke flotte resultater den giver!
Ulrikke
Hmm, jeg aner ikke, størrelsene er ganske true to size. Jeg bruker 37 og passet perfekt i mine, (37)
Ulrikke
Takk! Det er en vinrød fra chanel:)
Anonymous
U look awesome! (Som alltid, vel og merke;)
Katrine
Så nydelig du er, Ulrikke! Elsket den kjolen du har på deg! Kos deg masse
Dena Tsal
You look stunning! xxxStyle LimeLight
Ulrikke
Takk, det er en vinrød fra chanel:) Asos er det toll på ja..
Karin
Du ser fantastisk ut Ulrikke! Så forresten bubbleroomreklamen din på tv istad for første gang, hoppet og skrek i stua her! Haha!
Anonymous
smashing, smashing, smashing! Og ha meg unnskyldt, men sånn bakende skulle jeg ønske jeg hadde
Anonymous
Kjolen var sinnsykt lekker. Elsker den leppestiften du bruker.
Anonymous
herregud for en rumpe du har!!! supermisunnelig
Anonymous
Et smil hadde gjort det hele så mye mer flott.
Anonymous
even though i do not understand a word of what ure saying, I absolutely adore ur blog, meaning u and ur pics! Im here a few times per day! I wrote that before actually? hope u had a good xmas? xo
Ulrikke
Heihei Ane. Jeg bare snurret håret bak i en strikk:)
Anonymous
Hei Ulrikke! Jeg leste det innlegget hvor du snakket om selvfølelse og selvtilitt og ble ganske fanget i teksten. Men på slutten så skjønte jeg ikke helt hva du mente, og det ?irriterte? meg hehe. Så kan du forklare ? ? Å gå the easy way er den største bjørnetjenesten du kan gjøre mot deg selv, etter min erfaring. ? For å gå ?the easy way? ville jo gjerne vært å bare ?jatte med? ? istedefor å ta et standpunkt og endre det man ikke liker, for så å være seg selv? Mvh
Anonymous
Så fint uppsatt hår du har och klänningen va himla snygg!

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter