Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

how to Houndstooth

Ulrikke Lund drakt sort hvit mønster Ulrikke Lund drakt sort hvit lueUlrikke Lund drakt mønster solbriller Ulrikke Lund drakt mønster peplum Ulrikke Lund drakt hundetannsmønster Ulrikke Lund drakt mønster veske Balenciaga Ulrikke Lund sko sort kilehæl Ulrikke Lund jakke skinn drakt mønster Ulrikke Lund drakt mønster skinnjakke Ulrikke Lund jakke skinn aviator Ulrikke Lund aviator jakke skinn Ulrikke Lund drakt mønster sykkel Jacket Asos here, trousers here, shoes nelly here, beanie with pom pom here, glasses the cobra snake, aviator jacket from my old shop and a Balanciaga bag (adlinks) Hundetannsmønster er et av de gøyeste mønstrene der ute, ikke bare balanserer det maskulint og feminint perfekt, det er også tidløst og super statementy. Samtidig som det kan parres med så mange andre mønster, sterke farger og spennende tekstiler uten at det blir for mye. Denne drakten fra Asos sin egen kolleksjon har blitt en av mine favoritter, den fungerer like godt til aviatorjakken i hverdagen som den gjør med et parr knallrøde pumps til fest. For mange ser den nok ut som noe tatt ut av Rachel Berry sin vaklete Glee garderobe, men jeg elsker den! Drakten har til og med fått et par hyggelige blikk (evt. hevede øyenbryn haha) fra flotte fruer rundt i byen, og i mine øyne er der ingen med mer stil enn fashionistaene med mer enn et halvt århundre på baken, så godkjenning fra de gjør meg intet annet enn superhappy! Det kan være at det er kombinasjonen av sort og hvitt jeg er så svak for om dagen, for jeg greier heller ikke få Parisiske sort hvite sjakk gulv ut av hodet.. Jeg har visulisert det så mye at mine stygge vanlige gulv med trefinish nesten ikke er virkelig mer, jeg SER faktisk ruter!! Besatt eller ei, drakten har i alle fall fått luftet seg på en skyfri dag (endelig!). My outfit for a couple of meeting and some BF time the other day. Finally some clear sky! I wore an all Houndstooth outfit, so I must have been in a dramatic mood haha, but really? It is such a great pattern, so masculin and strong, yet superfemininin if styled boldly enough. This all Asos outfit has become one of my favorites, because it is such an all-arounder. No, really! It might not look like it at first glance, but it works with everything from my everyday aviatorjacket to my red pumps for nighttime. How do you houndstooth? Need some more inspo? Dita von teese leads this glam squad

16 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Sara
Rå dress frøken
Anonymous
Jeg tror jeg elsker deg! <3 Du er så tøff og modig, skulle ønske jeg var deg
Ane
Dita knows how do to it!
Katrine
Wow, jeg syns du rett og slett ser fantastisk ut! Jeg elsker mønsteret!
Anonymous
Den drakten kledde deg utrolig godt! Synes du er veldig fin i drakter. (Tror jeg husker at du har en blå fra HM som er veldig fin til deg og), og når du kler deg i helrødt
Ulrikke
Åh takk, nå ble jeg happy!:D
Ida
Ammagad! Lady Gaga nailed it! Hahaha!
Anonymous
jeg vet ikke, jeg får litt fangedrakt og pyjamas assosiasjoner
Sylwia
perfection ? Love this peplum top and pants combination! wow wow wow!
Anonymous
Oh I love this balenciaga bag <3 looks so damn good Where can I find it and what does it called?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter