Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

How to//studiomakeup: vampete lilla

Jeg introduserte dere for den nye serien StudioMakeup sist uke, og hadde litt ekstra makeup liggende så jeg tenkte vise dere en til look bare! En av mine favoritter for fest eller spesielle anledninger.. Nude skin med mørke markerte lepper, gjerne i en vamptete lilla tone! Les mer om serien som selges ekslusivt hos Coverbrands.no i mitt forrige innlegg her 1. Denne looken handler om plettfri hud så begynn med en god primer før du legger foundation og concealer Soft illusion face primer, minimerer porer, linjer, og tilfører huden viktige vitaminer 2. Bruk gjerne litt flytende foundation, men gå over med mineralpudder for den fine naturlige gløden Soft focus loose powder, lysreflekterende løst pudder, HELT fritt for parabener og andre farlige ingredienser 3. Marker med solpudder over kinnben, panne og nese, her er det ekstra viktig med en god kost til å blende det inn naturlig Sun Touch Bronzing Powder, lysreflekterende blonzing pudder, brukt med Studio Makeup sin egne kost 4. Ram inn ansiktet med markerte bryn. Jeg har brukt en øyenbrynsblyant i en lys bruntone for et mer naturlig resultat Brow Perfection Pencil, lett å bruke til å fylle inn og ?løfte? brynene litt, TRYLLEPENN! 5. Hovedfokus skal være på leppene, så det er viktig at de er så perfekte som du klarer ?tegne?. Jeg synes dette er kjempevanskelig, men øver og øver og det kommer seg! Litt som å bruke flytende eyeliner i grunn, noe hers, men veldig verdt det når man behersker kunsten. Det avgjørende er å bruke en lipliner. Mørk leppestift uten lipliner blir bare søl, med leppestift alle andre steder enn der du ønsker den. Tegn opp leppene, ta din tid, og påfør så leppestiften innenfor ?rammene?. Lykke til! Lasting Color Lip Liner i fargen blakkberry setter prikken over i`en, sammen med den kraftig pigmenterte leppestiften Rich Hydration Lipstick i fargen vinbrant wine Taster du inn koden KVAUV på slutten får du 20% avslag. Send meg gjerne bilder på ulrikkelund@gmail.com om du bestemmer deg for å prøve favoritt looken min! (reklame)

17 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Marianne-Fra No...
Vampete var riktig ord, ja! Du kledde det, men jeg er redd jeg ikke tør gå omkring med sånne lepper, dessverre?
Anonymous
Nydelig sminke! nå fikk jeg skikkelig lyst til å springe til butikken å finne skarpe/mørke farger til leppene! vet du ikke deler mye av privatlivet ditt, men kan du ikke dele hundene dine med oss?:)
Nanna
Dette var bare så nydelig på deg! Tror jeg må prøve det ut selv.
Anonymous
Hei! Hvor har du kjøpt de fiine smykkene du har lagt ut på instagram? Et grønt og et i sølv:)
Anonymous
Leppene dine er så store at de ser litt hovne ut når du har på leppestift ? spesielt en så dominerende en.
Katrine
Fantastisk fin du var med denne makeupen!
Rebecca Copson
Du har så fin fasong på munnen din jeg kunne ikke gått med så mørk farve
Anonymous
jeg har tenkt en god stund nå på å skrive en kommentar her, og det var jammen meg på tide (siden jeg har vert fast leser her i over et år !) Jeg leste om deg i det nye, noe som var veldig inspirerende. DU er jo så utrolig sterk. Jeg føler av og til det samme som deg når det gjelder å kle seg så ?spessielt?. Jeg er bare 14 år og bor på vestlandet i en ekstremt liten by ( 2,5 timer fra bergen) der alle ser stygt på deg visst du går med f.eks et maxi skirt. Jeg har jo lyst å kle meg som jeg selv vil men det blir så utrolig ukomfertabelt når folk ser på deg som om du er et null. Men uansett håper du leser dette også vil jeg du skal vite at du er mitt største mote ikon ! xoxo
Anonymous
Sjekket nettopp med Coverbrands om de visste om StudioMakeup tester på dyr ? og det gjør de visstnok ikke!! Jippi!! Da skal jeg prøve.
Anonymous
åå så vakker du er Ulrikke! stor inspirasjon:) herregud jeg må bli flinkere til å kommentere, leenge siden sist jeg gjorde det, men er fast leser:):)

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter