Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

I want to build a home with wings on

 Jeg er en snodig jente for tiden. I vår så jeg lite eller ingen mening med livet som den ultimate sannhet, pga hemmeligheter, brutale realiteter, generell skuffelse over menneskeheten og en for stor dose fortid slengt i fjeset. I dont like to talk about my shit, I want to be happy! Breakdown. Legene anbefalte antidepressiva og intens psykologi som eneste utvei. Lame av de, siden jeg egentlig er verdens lykkeligste person. I ettertid ser jeg ikke de ikke helt så den. Min filosofi er egentlig at tid ordner 99% av ting, og resten må du greie leve med. Tid fremfor pil-popping. Om du fikser nok kule ting inn i livet ditt, til å gjøre opp for det som er ukult, så burde du få stablet sammen et ganske bra liv. Jeg tok de hardeste valgene jeg har måtte ta noengang, og mange mennesker ble kuttet ut. Man må redde seg selv før man kan være god støtte for andre. Sant? I løpet av halvåret har ting forandret seg og alt er snudd på hodet. Ting er magisk igjen! Menneskene er kule, fremtiden er bananas og McDonalds på torgallmeningen har begynt å tilby gratis ansiktsmaling på lørdager. Jeg flyr fra det ene til det andre og er så spent på vår og Oslo. Savner mitt Bergen før det har skjedd. Vil reise verden rundt. Vil ha et hjem. Jeg tar meg selv dagdrømme om ting jeg alltid har ledd av tidligere. Jeg er født med en indre trang om at jeg alltid må gjøre noe, bevege meg videre, lære mer, vokse som person, møte nye mennesker. Sikkert pga mangelen på inntrykk som kid. Men noen ganger kan man tenke, when does it all stop? Man kan virkelig være for trippende for sitt eget beste. En gang hadde jeg en sommerfling, og det er flaut å innrømme det haha, men han var overbevist om at jeg skulle gå lei om han ville spille playstation en dag eller gjøre noe som ikke involverte klatring, bading eller hang outs i telefonbokser. Mottoet DAGER ER TIL FOR Å FYLLES SOM SPENNENDE SEKUNDER PÅ EN BANKKONTO ble et litt for intenst den sesongen. Har heldigvis blitt roligere etter det. Alt kan snus, også ditt eget hode. Men når det kommer magiske ting på veien man burde være glad for, blir man også automatisk redd for konsekvensene. Kan jeg gjøre det her? Hvor rolig er det ok å bli? Hva med fire måneder frem i tid, ett år, to år?  Å undervurdere seg selv, på vegne av andre, tror jeg mange gjør når det virkelig kan bety noe. Trøster meg med at jeg ?kun? er 22 blitt, men svarene får jeg nok likevel aldri, kjenner jeg livet rett. Det er kanskje det som er sjarmen med alt, alle mysteriene. For tiden går jeg rundt med en fin følelse av forutbestemthet, men hva gjør det med mysteriene? Om bare hjem kom med vinger. Om bare mennesker kom med garanti. Om bare små piker kunne bli voksne

106 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Du er FIN! Og man kan lett leve med et par klumper i magen. Men hvis de blir for plagsomme, så ta deg en lite pause sant?
Anonymous
WOW! Du imponerer Ulrikke. Dette var dypt, ekte og inspirerede. Nå vet jeg hva jeg kommer til å drømme om i natt. Tusen takk )
therese kristina
Ærlig og fint innlegg, Ulrikke. Er noken av dei tinga eg kjenne meg igjen i og er midt oppi akkurat no
Anonymous
Hei, du er sterk som tørr å skrive om dette, det beundrerer jeg deg! Der er du sterkere enn meg, og jeg kjenner meg litt igjen i det du skriver. Jeg lurer likevel på om det kanskje kunne vært en ide å snakke med en psykolog? Jeg vet av erfaring at vanskelige følelser fra barndommen kan være vanskelig å bearbeide, og at en profesjonell kan hjelpe deg med å sortere og få orden i tankene dine. Har du hørt om bipolar sykdom? Det kan være verdt å lese om. Lykke til!
Hanne
Du skriver så fint, Ulrikke! Hjem burde virkelig komme med vinger..
Caroline in London
For et fantastisk inspirerende innlegg, Ulrikke! Vel skrevet med et nydelig innhold!
Mona
Utrolig vakkert skrevet. Kjenner godt den foelelsen av aa alltid ville mer. Oppleve mer, laere mer, gjoere mer. Men jeg satser paa at en dag kommer jeg til aa finne ett sted der jeg foeler meg hjemme nok til aa roe meg ned, at jeg en dag kommer til aa finne noen som er? nok, hvis du skjoenner. Tror rastlosheten kommer av at vi enda ikke har funnet dette
Anonymous
Virkelig et fantastisk inspirerende innlegg!
Anonymous
Til Ulrikke: Jeg syns du er flott jeg, så ikke ta dette som kritikk ovenfor deg. Jeg ville bare irrettesette litt her
Kathrine
Fin tekst, fine bilder og fine tanker! ?Up? er er fantastisk film, håper alle har sett den!
Anonymous
Virkelig bra skrevet, siter og tenker at et var jeg som kunne ha skrevet dette. Er et sted i livet jeg heller ikke helt fårstår der ting går opp den enne dagen og rett ned igjen i kjeleren den neste. Virkelig frustrenede.. men det er bare og ta en dag om åpne øynene og se hva neste dag venter. Vennen våres i den alderen vi er i nå kommer og går. De du gjærne trodde var din hjerte rot var ikke annet et spindelvev, mens de vennen som var best gjemt var de små diamntene som redder dagen. Fra det intryket du har skapt deg fra min side virker du som en herlig jente/ung damme som har bein i nese men vet ikke helt hvor du skal plasere de når det kommer til deg selv eller venner og fam, men det er naturlig vi er ung vi skal vangle før vi finner vår sti og når vi endelig gjør det er du glad får at du har gått gjennon alle de prøvelsene du gjort for og komme ditt du er komt i dag. Så fårsett med det du gjør, du er dyktig i det og lev livet og skjenn på hva du menner om ting ikke hva andre menner. Varme tanker og lykke til med og finne din sti. R
Anonymous
Elsker når du klinker til med denne typen innlegg en gang i blant! En av de mange grunnene til at du er min favorittblogger. Du har med alt og overrasker alltid!! Amazing, og du er kuuuul!
Anonymous
Liker det jeg leser! Godt at du er back on track. Du er bare 22(ingen alder!), og har et langt, herlig liv foran deg. Fyll det med det du liker. OG, det er bra å være litt annerledes:)
Anonymous
Det er så rart, for når du skriver sånn her blir jeg litt sånn ?ja, det er jo akkuratt det jeg har prøvd å si i en evighet nå?. Det er veldig positivt ment :- ) Har du sett filmen til det nederste bildet? Den er så god. En skikkelig hjertevarmer. Og jeg skulle jammen meg ønske at mitt hus (leilighet, så usikker på hva de i de andre leilighetene hadde synset om drømmen min ?) kunne fly med ballonger. Tenk å bare ?idag flyr jeg til NYC på ubestemt tid, og tar sannelig med meg hjemmet og hele pakka?. Herregud, det hadde vert magisk! Men sånn ellers også: å bli flinkere til å ta litt sjanser, tørre å være, carpe diem, være fryktløse.. <3 Takk for fine ord forresten, du inspirerer som alltid
Caroline
Favoritt-innlegg so far!! Og jeg er alltid her som reisevenninne:)
Anonymous
ELSKER når du skriver sånne innlegg:) du er en stor inspirasjon!!
Anonymous
Herregud for et flott innlegg! Kjenner meg så igjen i det du skriver. Du er fantastisk, Ulrikke Lund.
Anonymous
ikke bare er du den beste bloggeren i norge (etter min mening) er dødspen, har perfekt kropp, perfekt liv og perfekt garderobe, men du skriver utrolig bra! det viser at du ikke er som en annen rosablogger=)
Ege Denne
Og en dag vil du ønske at du aldri ble voksen? Den dagen kommer også.. Og da?. er det bare å bli barn igjen..
Anonymous
Du er nydelig både på innsiden og utsiden du! <3
Anonymous
Jeg er så utrolig enig med deg, Ulrikke! Tenk på deg selv, gjør hva du vil, lev i nuet og vær lykkelig. Det er greit å være egoistisk i perioder! Fortsett med all den positive energien du stråler <3 den smitter!
Anonymous
Det er nok veldig personlig at jeg spør, men er du bipolar? Anbefaler Stephen Fry sin dokumentar om bipolar lidelse som ligger på nrk sine nettsider.
Anonymous
så bra skrevet! du får liksom alltid frem noe bra og positivt uansett hva du skriver om you go, girl!
Lise
Så fint skrevet Ulrikke. AKKURAT sånn som jeg liker. Fine du.
Kristin
Herlig innlegg, personlig, ærlig, optimistisk og gjenkjenbart:) jeg liker at du ikke klarer å la være å gi vakre bilder og glam litt substans;) hehe
Anonymous
Hei, ville bare si at jeg er en fast leser, du inspirerer meg sykt! Du er utrolig vakker og skriver nydelig! stå på !
Anonymous
Noen ganger er det som om jeg vet alt som kan skje. At hver situasjon har et visst antall utfall, og man vil alltid havne i et av disse utfallene. Jeg hater at jeg tenker på den måten, men det går i apatiske bølger.. og det tar bort gleden ved så og si alt.
Thea Margrethe
Misunner deg evnen til å se på livet på den måten du gjør. Takk for at du delte disse tankene. Jeg skal ta de med meg når jeg sliter! Takktakktakk!
Anonymous
Bra skrevet og vakkert bilde av deg.
Anonymous
Så fint skrivet. Jeg kjenner meg så altfor godt igjen. Sliter selv. Fikk tårer i øynene av innlegget! Det rørte meg. Takk! PS! Elsker den filmen det bildet er fra. Gråt og lo meg i gjennom den. Og du er nydelig vakker! Inside and out.
Anonymous
Skikkelig bra skrevet! Hva med å skrive en bok også?
Anonymous
Føler det på nesten samme måte- det er bare det at jeg er for ?liten? til å leve ut mine drømmer ennå, jeg er for eventyrlysten, jeg er for rastløs for siste år på ungdomsskolen-jeg vil ut. Jeg vil begynne livet MITT, jeg vil kunne hoppe på et fly om jeg vil, jeg vil kunne dra til Australia på surfing om jeg føler for det- livet kommer til å bli magisk?. Jeg gleder meg <3
Trine
Så utrolig vakkert skrevet! Du får sagt det. Håper du finner ut av livet <3
Henriette
utrolig bra skrevet. du er så flink til å sette ord på deg!
Anonymous
Takk for at vi kan få lov å bli litt kjent med deg av det du legger ut.
Anonymous
Du skriver så bra! Jeg vet ikke hva du har opplevd, men det er kult å se hvor langt du er kommet? til å være kun 22 år har du kommet lenger enn de fleste på den alderen. Hvordan kom du dit du er i dag? og hvem er ditt forbilde?
Anonymous
Du er så flink til å skrive! Inspirerende:)
Anonymous
I oktober møtte jeg en fantastisk mann som ønsket at vi bare kunne ligge å småsnakke, lese bøker, drikke te, og høre på vinyl hele tiden. Så innså han at jeg får mindre angst-sammenbrudd etter et par timer uten å ha gjort noe ?fornuftig?. Men hva kan man gjøre?
Victoria Eileen
Jeg liker denne dype siden din som kommer frem i innlegg som dette.

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter