Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

In my bag

Ulrikke Lund veske kamera solbriller Ulrikke Lund kamera solbriller parfyme Ulrikke Lund parfyme sminke klokke A lot of you have been asking for a ?whats in my bag? post, but to be honest, Im not really a bag kinda girl! Back home I tend to run out the door with a lipgloss and a camera in my pocket, and Im all set. But now Im in NYC, and then its a whoooole different story. When I run out of the hotel in the morning I know Im not going to be back until night, so phones, notebook, makeup (chanel), and sunnies+ lots of redbull are key items. Im always writing stuff down or taking to many photos. On holiday, just call me bag lady! So, what do you carry around?

31 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Celina Stamper ...
Jeg liker også å kjøre lomma i farta! Da slipper jeg å føle at jeg må passe på noe!:)
Michelle (THE S...
Sugarfree redbull is definitely a NY essential? I carry my Canon everywhere I go too. Enjoy your stay here
Anonymous
Gøy med sånne innlegg i blant! I min veske er headset, iphone, parfyme, deodorant, leppepomade, concealer + blush, lommebok & noe å drikke/tyggis blant det faste invetaret.. + ca alt annet jeg får plass til
Anonymous
Nice that you are doing this in English now! Now I can do more than just look at the photos, hahah..
Katrine
Jeg pleier å ta med meg kamera, solbriller, leppestift og lommebok Nydelig veske!
Anonymous
Først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din! er ikke en kommentarer, første gang nå men etter å ha lest bloggen din i nesten 2 år, syntes jeg det var på tide, du er ikke den bloggen man bare leser en periode, så bytter til en annen. Alltid like spennende å lese bloggen din, keep up the good work! men husk å ta deg litt fri å jeg tror vi alle er her når du kommer tilbake. PS; digger veska de
Kristina Marie
Jeg vet du sa du ikke skulle blogge like ofte men jeg håper du oppdaterer oss litt mer nå som du er i New York! Er såå spennende å lese om
K
weekends: camera + journal + mascara + candy
Anonymous
Du er så morsom, blir i så bra humør av å lese bloggen din!
benedikte
Synes du burde skrive på både norsk og engelsk, synes det ser mye bedre ut!
Anonymous
Hva bruker du som blandedrikke til vodka o.l? Håper virkelig ikke det er Redbull! Haha Du er superduper
Jana
All my house! ) From earplugs and a change of clothes to books, ducktape or what is needed for the day since I am a creative person!
Marianne-Fra No...
Stilig innlegg! Jeg synes du var flink til å begrense deg jeg, mine vesker er så fulle at jeg aldri finner det jeg leter etter? Hva veskene mine er så fulle av vet jeg aldri?;-)
Anonymous
YAAAYYYY ENGLISH !!! ))) keep on coming back to you all the time, it would be nice if you answered questions Im asking you once in a while though
Anonymous
Jeg pleier å lage sjokoladecookiesene dine, som du la ut for en evighet siden, til kjæresten min. Det er hans favoritt ! Tenkte å lage de til i kveld, men den tidligere bloggen din er jo lagt ned, så den ligger ikke på nett noe mer. Jeg skulle jo ha skrevet den ned ca 1000 ganger, men har vært alt for opptatt av å spise ehm, deig. Du har ikke en link eller innholdet jeg trenger ?
Eva
Til vanlig så bærer jeg lommebok, mobil, husnøkler, en tube håndkrem, lypsyl, lipgloss, mp3, solbriller (i sommeren) og en liten nottisbok. Mer liker ikke jeg å ha med
Anonymous
jeg har lurt på noen ganger dette med språket ditt og dysleksi? vet du har sagt du har dysleksi, men er det en diagnose du har du blitt utredet for eller er det bare noe du eller andre har antatt at du har fordi du ikke var så god til å lese og skrive før? jeg synes det er litt rart at du skulle ha dysleksi, siden du ikke har nevneverdig mange ortografiske feil, ikke mer enn gjennomsnittsnordmannen på din alder i hvert fall? Engelsken din f.eks. er veldig bra, og det er jo ofte et vanskelig skriftspråk for dyslektikere. Er det ikke mulig du isåfall er feildiagnostisert og kanskje bare var lite opptatt av språket før? hvem sa til deg at du har dysleksi? jeg tror ikke på det, nemlig.
Anonymous
hei! skal til new york neste uke men lurer på om hvordan er være der:-)? trenger man å ta med jakke ?
Thuy An
Flott veske med god parfyme oppi
Anonymous
Jeg bare elsker vesken din!!!! Hva heter den/Hvilken type?
Absolutely Mrs....
I love that city and i know the city pretty well, but i always want to discover new places! so always interested where people stay and where they eat! my favorite hotels are the chatwal hotel and of course the greenwich, completely different but top notch!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter