Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

In my Harness

Ulrikke Lund Paris skjørt oransje Ulrikke Lund skjørt oransje veske rød Ulrikke Lund veske rød solbriller Ulrikke Lund flatforms skjørt oransje Sko herfra, genser herfra,  skjørt fashionlove.no herfra, genser FL utsolgt, bag Lancel (annonselenker) Flatforms er min nye besettelse! Jeg får ikke nok, de er så høye, og rare, og avslappet? Uansett, jeg er så inspirert at jeg ikke orket sette meg på fly hjem  fra Paris idag. Why should we!? Dag for dag, time for time

39 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Sara
Kuul. Og utrolig bra bilde av deg på Stockholm Streetstyle også
Anonymous
Dette antrekket var vel ikke helt heldig?
Ida Lyrics
åå guuud ulrikke!! du gjør det igjen! how amazing!!
Anonymous
huff? hva er det du har tatt på deg??
Anonymous
Saa NETTOPP at du er i Stockholm Streetstyle Med dette antrekket. Elsker Lancel vesken, kjoepte du i Paris?
Mira
Nyt tiden, Ulrikke! Du ser fantastisk ut
Anonymous
Herregud, Ulrikke! du får det til gnag på gang. Fikk skikkelig flashback fra din siste tur til New York av dette antrekket.
Anonymous
Det er mye gøyere å lese når du er inspirert også, Ulrikke! Du har vært kjempeflink til å blogge de siste ukene, elsker elsker det. Hvor lang tid pleier det å ta fra bestilling til man mottar pakken fra fashionlove? Finner ikke noe om det på siden, og i?m dying to get them glasses!!
aboxof-chocolate
Spontantitet er herlig Som jeg elsker den Lancel-bagen din? Utrolig fin!
Maja H
Så deg på Stockholm Streetstyle, så kult!
Anonymous
Beklager, men det outfitet der var heslig. Det røde outfitet du hadde på i et av de forrige postene var utrolig flatterende, og dritkult!!
Kristine
Har faktisk bestilt meg samme sko! Falt for de med en gang! L<3ve! Men jeg lurer på om de er normale i størrelsen? Om de glipper bak i hælen osv eller om du får lett gnagsår? : ))
Anonymous
Når får du nye varer i nettbutikken din?:)
CaféBarcelona
Do you have a really good style I check your blog everyday since 3 months ago aprox. u rocks
Anonymous
Ulrikke, misforstå meg rett, for du er en kul dame og jeg digger deg, men den skjørtelengden her får deg til å se veldig mye kortere ut enn det du er. Men jeg må si at håret ditt er utrolig fint nå! Skulle ønske jeg hadde så tjukt hår
Rikke
Wow, Ulrikke! Det antrekket der var rett og slett fantastisk!!
Hanne
Du er bare helt fantastisk kul og jeg elsker deg!
Anonymous
Det antrekket så veldig corny ut..sorry men det henger ikke på greip :/
Anonymous
Klem fra Lizbethosnes.com ? Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler ? og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.
Anonymous
Hva skjer med tvangstrøya? Not a good look on you. Du får deg selv til å se mye mindre ut!
Anonymous
Haha, æsj!! xD du så virkeli ut som ei gammel dame ja!:P
Anonymous
Du pleier å ha teft til tusen Ulrikke, men det skjørtet blir litt sånn Se og Hør spalte ?spark stylisten?. Antagelig har du tatt belteideen fra siste Hervee Leger kolleksjon, men det funker ikke her. Etter mitt syn. Men du skal virkelig ha for å tørre. Det røde antrekket var vel mer passende for anledningen; Paris Chic rett og slett. Vesken er fabulous.
Anonymous
Beklager, men dette antrekket var et absolutt NEI! Fy og fy :p
Katrine
Altså, dere som har for dere at hun ser ut som en gammel tante, ser ikke riktig. Jeg syns hun er så utrolig tøff som tørr å gå i det hun vil og gå for en stil som hun liker. Det skulle jeg ønske vi alle kunne ha gjort, og slutte å dømme folk så innmari.
Anonymous
æshj.. hva er det du har på deg??? passer ikke in engang?? kaller du dette der for style?? det er jo stygg
Anonymous
wtf? I rly don?t understand fashion sometimes.
Ulrikke
Thank you!!! No havent seen that on Bilson
Anonymous
Det e jammen godt me he forskjellig smak. Dette falt ikkje heilt i smak hos meg. Du skal, uansett høtt, ha førr at du tør å gange med det du sjav ynskjer! Du æ ikkje redd førr å vera deg sjav!!
Anonymous
Love your jacket, will you have it again on fashion love??

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits

Twitter