Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
holy fuck, er det en kvist du har på hodet!? hahah, isåfall: WICKED!
Anonymous
Hihi, liker peace signe bak døren. =p
Katrine
Nydelig jakke!! Du er så vakker
Anonymous
Du er Norges desidert best kledde! Du ser helt fantastisk ut.
Almighty
Hey! Who is giving the peace sign in the background
Anonymous
Lille reinsdyret Ulrikke;) Er det ny trend med kvister på toppen av hodet?;)
Anonymous
Ulrikke. Jeg leser ikke mye blogger og har aldri fulgt noen. Jeg er ikke fan av å følge noen andre sin oppskrift. Jeg har likevel alltid tittet innom bloggen din over mange år. Kanskje en gang i halvåret bare, og andre ganger lenger, og likevel er det så fint å se at du utvikler deg og fortsetter å oppnå. At du skriver fine innlegg om det som er viktig for deg og bidrar til å gjøre det til ting som burde være viktig for alle. Som å være positiv og å glede seg på andre sine vegne. Jeg ble så glad av å lese det du sier om å eie ting og om å eie seg selv at jeg kommenterer på en blogg for første gang og det er jeg ikke flau over å si enda jeg har blitt ?gammel? og fått barn.(selv om det føles litt rart å skrive her) I blant tenker jeg at rosablogg er symbolet på det som er galt her i verden og at jeg skulle ønske mine barn ikke ville lese de, men så finnes det jo sånne som deg, som klarer å vise lidenskap uten å utlevere. Det kalles integritet. Det er godt å se. Ønsker deg alt godt, synes du er flott, jeg! Hilsen ?jente? 28.
Anonymous
vært litt uheldig med restylanen, ulrikke? leppene er asymmetriske..så det på streetstylecoveret også, selv om det ikke var like tydelig der. Mansonbildet var forresten utrolig kult!
Anonymous
Er det dine søte fregner? De er veldig fine. Og hvordan sminker du kinnbeina? ? Veldig fiint, og sommerlig:)
Anonymous
Sminker du på deg fregner? De er forskjellige steder hver gang, 10hi
Anonymous
ps. knerten har satt seg fast i lua di
Ulrikke
Hei! Nei kjøpte de på nett! Hos nastygal tror jeg
Marit
Du er så fin på håret!
Maiken
Like fin som alltid Ps; Kul hånd i bakgrunnen!
Anonymous
elsker den ene hånden i bakgrunnen som stikker frem
Helene
Du er blandt mine topp tre favoritt blogger! Sjekk gjerne innlegget om det på bloggen min! Dette er absolutt ikke noe jeg skriver for å få fler lesere eller noe, jeg bare tenker at hvis jeg hadde ligget på noens topp 3 favoriitt liste av alle blogger i verden, hadde jeg satt pris på å se hva den personen syntes om bloggen min!:)
Anonymous
hvorfor går det ikke ann å lese kommentarene?:(
Anonymous
Har du en kvist på hodet, eller er det noe fra veggen ? ?

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter