Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

its the never knowing that hurts

Ulrikke Lund rød genser oransje skjørt Ulrikke Lund veske genser rød Ulrikke Lund antrekk skjørt oransje Idag er jeg høy på trening og Red Bull! Startet nemlig dagen på sats med en venninne, tiden er VIRKELIG kommet for at jeg skal ta meg sammen? En fierce sommer venter! Tenkte kanskje belønne meg selv med en NYC tur om jeg greier trene to ganger i uken, det burde være lov? Skulle ønske jeg var en av de menneskene som greide trene bare fordi det er så innmari ?digg? og gøy, men lets face it, de timene i uken føles som de koster meg livet!! Nå må jeg løpe bort på kontoret (litt blah), men så venter en fin og lang kveld med vennene mine og sikkert altfor mye vin. Funtime! Og nå ringte nettopp DHL på med en pakke merket Asos.. This must be of them good days

80 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

pernille
Så fint antrekk! Elsker fargesammensetingen!
Kim Thao Pham
Kjolen/skjørtet var utrolig søt, hvor er den fra?!
Tone
du er utrolig fin, men er det ikke litt kaldt?
Emma
FANTASTISK fargesamansetting og antrekk! Gleda meg enda meir til vår og varme no!
Anonymous
Hei, så fin du er ! Men er det ikke iiiiskaldt å gå så bar på denne tiden av året? Brrr!
Anonymous
utrolig fint! hvor er kjolen/skjørtet og genseren fra? Beundrer stilen din!
frida
haha jeg belønner meg selv med kroatia tur hvis jeg klarer å trene 5 ganger i uka, litt ambisiøst, men håper jeg klarer det Lykke til i hvertfall, elsker bildene !
Anonymous
Da jeg bare hadde sett bildene og ikke lest hva du skrev så tenkte jeg at jeg skulle kommentere at jeg faktisk ELSKER at beina dine ikke er pinner, at der faktisk er ?tørr jeg si det? kjøtt på dem. Ikke la det forsvinne helt, da.
Ida
Elsker outfiten! Kor er kjolen/ skjørtet og genseren fra?
Egwene
Denne fargekombinasjonen var AMAZING! <3 Hvor er skjørtet (muligens kjolen?) fra? Jeg synes definitivt du burde unne deg en tur til NYC dersom du klarer å trene to ganger i uken, viktig å unne seg noe når man skal gjøre noe man synes er litt tungt/kjedelig/bleh. ;D
Astrid Marie
hvorfor har du ikke skrevet hvor klærne er fra? bare elsker det skjørtet du bruker!!!!
Anonymous
Bare vent og se,til slutt blir treningen en del av rutinen din.dessuten var det en særdeles god belønning om du klarer det, så stå på! ps: kan du endre størrelsen/formatet på siden? jeg har en mini acer og må hele tiden flytte på siden for å kunne lese hele teksten på innleggene dine
Anonymous
digger stilen din må bare si at jeg får en skikkelig sommerfølelse og lurte på hvor alt var fra? ^^
Hylja
Åh, enn å kunne unne seg en tur til NYC for å ha trent to dager i uken? Da hadde jeg bestillt billetten for lenge siden.
Sigrid
Ååå, så nydelige antrekk du fikser sammen! Jeg lurer bare på om det ikke blir grusomt kaldt i vinterkulden?
jenlen
SÅ snyggt dessa färger va ihop. underbar fin kjol också! trevlig helg ulrikke
Emilie Flatner
Dette var et helt fantastisk antrekk! Although det kanskje er litt i det kaldeste laget midt i februar?:)
Anonymous
Åååå, elsker antrekket ditt ? og bena dine! Perfeksjon:) Håper du får en kjempefin kveld!
Henriette
kjempefint antrekk! jeg blir alltid så fasinert over hva du greier å putte sammen (les: og i tillegg få til å se fint ut) og det er en fryd å klikke innom og se at det er et nytt innlegg, enten med eller uten antrekk-bilder, det er like bra uansett!
Siw Hege
Så herlig outfit, deilig med farger og kjempefin kjole (eller skjørt?)
Anonymous
Awesome! Digger deg til det uendelige,stå på:D
Tone Bø
So chic! Hvor har du fått tak i skjørtet?
Albertine
OMG, elsker dette antrekket! You look stunning <3
Anonymous
For et fantastisk antrekk Ulrikke! You look amazing
Jenny Lakseide
Haha så jævlig sant! Trening suger og kommer alltid til å suge.. Synd man ?må?
marita
åå så perfekt, alt sammen egentlig! Fikk skikkelig sommer-i-Bergen-følelse nå, og det er jo aldri en dårlig ting

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter