Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

mcnally jackson books// 52 Prince St

Ulrikke Lund bøker Picked up some amazing books at the amazing bookstore mcnally jackson books at 52 Prince St. Ready to learn.. One of my fav. places in the whole wide world!

5 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Mye nytt i livet ditt ser jeg. Har ikke vært innom bloggen din på en stund. Kan ikke du oppdatere bio?en din? Så slipper jeg å lese igjennom alle innleggene dine for å oppdatere meg på hva du driver med om dagene Bor du i Norge eller USA nå?
Sara in NY
Åh, Mc Nally er min favoritt og! Sitter der i timesvis flere dager i uka. Den beste cafeen i byen Love it!
Anonymous
Ooh, nye bøker! *liker* Waterstone i England er min favoritt (nå har jeg riktig nok ikke vært i den på Prince street. Føler jeg må ta en tur neste NYC anledning) Jeg har sett litt på The Best of Everything før.. Kanskje du vil si hva du synes når du har lest den?
Anette Kvam
hvis du gjør litt research bakover i innleggene, finner du svaret ditt

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter