Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

New in//Girly dress!

Ulrikke Lund kjole blomster This lovely little thing I got from Storets (here), and im so inlove with it! Def. packing it for my weekend trip to Paris on friday! (adlink)

33 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
har norskeksamen på onsdag og torsdag, og idag fikk vi forberedelsesheftet der temaet va ?løgn og sannhet?. blogginnlegget ditt ?fasader og fortid? va med i det :)
Anonymous
very Givenchy-ish dress, I really like it! it would be nice for graduation in my opinion.
Anonymous
That dress was pure perfection! Have a great trip to Paris!
Anonymous
For en fin kjole! god tur til Paris!
Anonymous
ELSK! den kjolen var lækker rett og slett! Paris?? Du er jaggu meg heldig. Her sitter jeg med eksamen etter eksamen.. er noen som har det Håper du får en fantastisk tur frøken
Viktoria
Den var kjempe fin! Heldig du er som reiser så mye nå! Spennende!
Katrine
Fantastisk fin kjole! Den var nydelig og kler nok deg perfekt!
Anonymous
Hei Når du skriver ?jacket from my old shop?, hva betyr det?
Anonymous
Har alltid syntes bloggen din har vært fantastisk, men nå har den vel egentlig overgått alt! Så utrolig flotte bilder, og en fargerik og veldig inspirerende blogg
Marianne
Hahah, du er med i årets norsk eksamen! Eller et utdrag fra bloggen din om ?fasader og fortid? er det. Takk for den lille oppmuntringen i eksamenstidene, det hjelper litt på at du er med i eksamenen min! Hehe?
Anonymous
Elsket kjolen:) prøver å registrere meg på siden men men kommer opp ?user name is not avalible?. Selv når jeg kun skriver kluss for å teste. Noen som opplever det samme som meg?
Anonymous
Elsker kjolen! Meen, når det er sagt, så har jeg eksamen i norsk og i forberedelsesheftet vårt står det om ditt innlegg om fasader og fortid.Ble veldig innspirert og fikk veldig lyst til å skrive om det på eksamen hvis en av oppgavene tillsier det. Så, det hadde vært fint om du lagde et innlegg hvor du skrev litt mer dette temaet Har eksamen i morgen (23.05.2012) Klem
Ulrikke
Jeg har også vurdert å kjøpe de Men lurte på om du tråkker over lett i de? Jeg hadde et par lignende, bare litt lavere som jeg tråkket over i veldig lett. De var fra H&M da vel og merke, så kanskje ikke like god kvalitet.
Anonymous
Så greit du kommer til Paris til helge når været blir litt bedre! I går PØSREGNET det! Trodde et øyeblikk at jeg var tilbake i Stavanger? Du må kose deg masse!
Anonymous
hvor er det smykket ditt med det liggende korset i fra? Har sett det er mange som spør, men som jeg har sett har du ikke svar enda, så da spør jeg igjen:) Veldig fint, akkurat som deg:)
Anonymous
Helt nydelig kjole. Og forresten! Det at du er med i forberedelses heftet til norsk eksamen i morgen, gjør det hele ti ganger bedre.
Maja
åååå, elsker måde formen og mønsteret..
Qtie
Åh, jeg skal til Paris 27. juni, du skulle heller kommet da. Men, vi sees i Bergen etter det.

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter