Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Nyttårsaften

Min siste kveld dedikert til total uansvarlighet! Jeg og vennene mine blir i Bergen i år, og feirer med champagne og sikkert evig nok av dumme ideer på Jacob Aall gjennom utetrend/when midnight strikes. Håper på bare fine overaskelser i år, og en happy ending på 2011! Det er jo lov å håpe. Billetter finner du her! Har dere noen kule nyttårsplaner?

13 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Karna
Jaaaa Gleder meg sykt!
Ulrikke
Kos deg masse! Har ingen planer enda, tar det litt som det kommer
Qtie
Årets siste kveld på året som forvandlet Norge for alltid, nå er det hæla i taket og satse på et bedre, tryggere år!
Anonymous
Nei, ingen spessielle planer, de fleste av vennene mine feirer med familie på hytta eller hjemme hos de langt fra der vi bor:)) Så formeg blir det nok å håpe på at jeg treffer igjen venner på fotballbanen 2 januar;) litt snålt det med fotballbanen kansje men det er sånn jeg liker det!:) Håper du koser deg på nyttårsaften hvertfall da!:)
therese kristina
Eg skal ete middag med familien, og så blir det latter og alkohol og fyrverkeri med gode venna
Katrine
Så herlig! Du får kose deg masse! Jeg skal bare feire med familie og kjæreste og bare kose meg
Anonymous
Heii!!! Kan du være så hyggelig og ta ett par bilder med fuskepels jakka di fra butikken din? Jeg mener altså short fake fur jakken.. Hadde vært supert <3 elsker bloggen min, og klikker innom den hver dag
Alexa
Jeg har vært en trofast leser gjennom hele året her og gleder meg sånn til å følge med på bloggen din i 2012! Håper du får enda mer spennende opplevelser i det nye året (som du kan dele med oss:))
Anonymous
Hvor er de fine strømpebuksene fra?:) godt nyttår!! Gleder meg til å følge deg videre i året som kommer! Klem

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter