Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Pop up shop/Saturday/Sundt

Ulrikke Lund bakgårdssalg Ulrikke Lund bakgårdssalg Husker dere denne galskapen? Det var så gøy sist bakgårdssalg at vi kjører på igjen! Jeg har helt glemt å si ifra, og nå er det bare en uke igjen! H.e.r.r.e.g.u.d. Håper jeg ikke er for sein og at dere allerede har booket up hele helgen deres neste uke? Denne gangen har jeg teamet up sammen med Cathrine, og det blir litt av en event.. Håper dere kommer og hilser på! Hele gangen min er nå fyllt med nedpakkede esker med klær, og denne uken er det mye å gjøre klart til lørdag. Det blir konkurranser og kos, ikke minst, utrolig mye stash. Så bare dra dere selv opp av senga tidlig på lørdag, møt opp klokken ni om du vil være tidlig ute og kapre godbiter, kom senere om du bare vil titte innom og si hei! Vi kjører til og med på med fancy køsystem denne gang, så slipper dere vente ute i kulda! Gleder meg! Da vet dere hvor dere finner meg om ei uke, håper vi sees!

13 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Katrine
Så moro! Skulle virkelig ønske jeg kunne komme, men Bergen er altfor langt unna. Jeg bor ikke så langt unna Oslo. Men ellers hadde jeg nok kunne komme. Håper dere ihvertfall får solgt masse!
Anonymous
Argh! Hvorfor bor jeg ikke i Bergen?! Skulle så gjerne vært der! Men bor dessverre ni timer unna:?(
Anonymous
Åååh, vil komme! Men bor i Oslo så er nok ikke mulig
Anonymous
Åh, skulle så sykt ønske at dette var i Oslo! Misunner Bergen boerne nå altså! Ønsker dere lykke til med den store eventen
Sunniva Berggre...
Iiiiiih! Håper bare jeg skal være hjemme neste helg, dette MÅ jeg få med meg!!
krist.in
åh, skulle ønske jeg bodde i bergen !
Sara Adolfsen
Min stemme er gitt! Håper du kommer til Brit Awards, hadde vært utrolig spennende:)
Anonymous
Har utrolig lyst til å komme, men det er desverre altfor langt unna
Ulrikke
Ahhhh? Vi er åpent til tre. Kom kom:-)
Anonymous
Ååå, dette må jeg få med meg! Hvordan kommer kø-systemet til å være? Hvilken strl. i klær og sko er det som selges?(vist det er lov å spørre om det;))

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter