Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Sneak peek//The Ulrikke Lund bag

Ulrikke Lund ryggsekk Jeg er overlykkelig for at jeg har fått muligheten til å realisere en av mine største jentedrømmer, nemlig å designe min egen veske. Popp inn senere for mer! I just had a massic supergirly dream come true?To design my own bag. Pop in later to check it out!

25 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Mira
Don´t wanna miss your design!!! Great pic <3 xo
Ulrikke
Det er en sekk, den er ca 2000 kr:)
Katrine
Åh, noe så moro!! Kan ikke vente med å se hele ordentlig
Henriette
Gratulerer så masse! Gleder meg til å se mer
Ulrikke
Takk:-) Den kan kjøpes på nett ja:)
Veronica
OMG så gøy Ulrikke!! Gleder meg til å se mer av vesken
ida
Så gøy!! Er det den på bildet? Gleder meg masse!!
Anonymous
Hei kjære ulrikke! tusen takk for at du blogger. Jeg elsker bloggen din. Du er så unik. takk. du står for så mye mer enn bare klær. så mye mer enn bare å ha på seg noe for å kle seg. Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre. Du er en stor inspirasjon. du er så sterk. Jeg har fulgt bloggen, og du er min favoritt. Jeg vet ikke om du kommer til å lese denne kommentaren. men jeg skriver selvom. selvom kommentaren kanskje ikke gjør noe forksjell. men den gjør det for meg. takk
Anonymous
Så spennende! Gleder meg til å se den ordentlig! Det må jo virkelig være en drøm som går i oppfyllelse! Så gratulerer!!
Nina
Gratulerer! Ser utrolig fin ut. Elsker sekker:)
Ulrikke
Takk!:D Jeg synexs bloggen din var kjempefin! Det viktigste for meg er bilder? Elsker fine bilder<3

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter