Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

some of us are looking at the stars

Ulrikke Lund stjerner nagler Ulrikke Lund skjørt topp sort solbriller rund Ulrikke Lund antrekk sort stjerner Ulrikke Lund antrekk sort Ulrikke Lund skjørt sort sko nagler Ulrikke Lund topp sort åpen rygg Star tights here, skirt here and top here (all storets.com, adlinks), glasses thecobrasnakeshop, shoes Jeffrey Campbell  I was in a mood for dressing dramatically the other day. Haha

38 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Elisabeth A.
Jeg syns det er helt fantastisk at noen tør å skille seg ut. ?Øver? meg på det selv nå. Skiller meg ikke akkurat veldig ut, men til nå har det jo vært sånn at bare å gå i kjole skal være feil, men jeg elsker å gå i kjoler så nå går jeg med det hvis jeg vil! Uansett så ser det jo alltid bedre ut å gå i det man liker enn å gå i noe som man bare går i fordi andre liker det. Sånn er det uansett om det er dette som Ulrikke har på seg her, eller om det er vanlig jeans og t-skjorte? Syns iallefall jeg. Syns du ser helt fantastisk ut på disse bildene Ulrikke! Selvfølgelig er det sånn som blir lagt merke til på gata, men syns bare det er stilig!
Anonymous
funker sikkert det altså, glemte å legge til ?mener jeg?.. og det beklager jeg på det aller sterkeste. Vet ikke om du har vært i Bergen? Det er på mange måter en småby. Hadde passet bedre i en storby som NY eller SF.
Anonymous
Fyyy, du ser fantastisk ut!! Du er ekstremt flink til å sette sammen klær
Amalie
Aaaah, du er så amazing! Elska at du kler deg akkurat slik vi andre drømmer om!
KAKAfashionshow
beautiful as always love the blog Recently I started my blog also it is new, but is super cool ? confer kiss
Anonymous
utrolig kult outfit falt PLADASK for de skoene første gang jeg så de på bloggen din å lurer veeeeeldig på hvor du kjøpte de?! kjenner at de er et absolutt MUST i min skosamling, men jeg har ikke funnet de noen steder ennå.. :/ så et lite tips om hvor jeg kan få tak i de hadde vært suupert! takk på forhånd
Anonymous
Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker de skoene!
Anonymous
Hva skal du ha paa deg i kollen? med tanke paa regn og saann!
Katrine
WOW! Du ser fantastisk ut, Ulrikke! Elsker strømpebuksen og skoene
therese kristina
Trur ikkje eg hadde turt å gått med det, men det var faktisk råkult på deg
Anonymous
dramatisk indeed. Alltid gøyt det innimellom
Mette
vivantmaniqui.blogspot.com
Martine Næss Sorthe
Haha, på en måte var det råkult, og ikke minst tøft gjort av deg å gå sånn og ta i mot blikk ? men på en annen måte var det grusomt. Men herregud, jeg digger det..
Nicelyinroll
Wow!! Drama queen! I love the outfit? it is so glamourous!!! Best, Eldara
Anonymous
du er seriøst verdens kuleste. DIGGER DEG
Anonymous
Awesome! <3 Love that dress, and those shoes are amazing!! By the way, cool star tights!
Anonymous
Blir helt målløs hver gang jeg titter innom. Alt er perfekt! Digger deg.
Frida
Kjempe tøft antrekk, Ulrikke!
Anonymous
OMU!! Oh My Ulrikke! PRAISE THE LORD! FANTASTISK!
Kat
Love the tights! They look fantastic on your legs. You don?t seem to be a big fan of belts?
Henniie
Fooor en fantastisk strømpebukse!!! Diggeste jeg har sett på leenge!
Ulrikke
Åh nå ble jeg happy giiirrrrl:)
Anonymous
Kjempekule strømper! Såg på Instagram på bildet av Costume at du hadde to forskjellige neglelakker på hånden, en blå og en rosa, kan du være så snill å fortelle hvilke? Synes det var så kult!
Anonymous
Digger det! stor respekt til deg som tør å skille seg ut mer enn andre )
Ulrikke
De er faktisk ganske så ok!;-)
Anonymous
Jeg digger at du bare tar av noen dager! Nicenicenice!
Anonymous
Wow! Ville aldri i verden turt å gå slikt kledd selv, men jeg digger det! Du er den eneste jeg vet om som klarer å dra det antrekket i land. Fortsett slik!
Anonymous
Awesome!!! Forresten: hva sier tatoveringen du har faatt paa armen? Love it!
Anonymous
Hvordan får du det til å bli tåkete i bakgrunnen på bildet? pliiiiis, svaaar!<3

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter