Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

suprise me

Ulrikke Lund kamera rød kjole Ulrikke Lund Ulrikke Lund kamera rød kjole foto Kjole herfra, klokke marc by marc jacobs herfra, sko asos (reklame) Fotografi var noe helt annet før det ble digitalt, nesten litt mer magisk? Men moteblogging hadde i alle fall ikke vært en realitet, så jeg er glad jeg lever i 2011, snart 2012? Dere, det er nyttårsaften! Jeg og Kamilla sitter hjemme hos meg og samler opp energi til å gå ut å kjøpe sushi for kvelden. Kveldens antrekk er vel et noe merkelig valg, men gøy! Jeg går nesten aldri med farge-farger, og så føler jeg at gull og paljetter er litt forventet på nyttårsaften, så jeg bestemte meg for å stå over, og overaske med rosa. På forhånd, godt nyttår, håper det blir alt dere hadde håpet og litt til!

33 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Utrolig fin kjole, hvilken størrelse er den i ?
Karoline
Nydelig kjole, Ulrikke! Håper du får en fin kveld
Anonymous
WOW,for en kjole!! jeg elsker farger! og den satt supert på deg! Ønsker deg en super nyttårsaften og et godt nyttår! Hilsen hu med paljettkjolen i sølv
Anonymous
Elsker fargen på kjolen din, du ser smashing ut! Ha en fantastisk nyttårs natt.
Frida
PS: Broren min sa at han hadde møtt deg på Feliz, og han vet at jeg leser bloggen din og visste at jeg kom til å bli litt sur på han, haha. For jeg har alltid hatt lyst til å møte deg eller se deg i virkligheten!
Nina C.
Godt nytt år Ulrikke:) Kos deg mye i kveld! Ser frem til å følge bloggen videre!
Mira
Liker at du overrasker med rosa! Håper du får en fin kveld Ulrikke! (Og fotografi var virkelig noe annet før i tiden.. jeg har et slikt kamera liggende og bruker det altfor lite, jeg er for utålmodig). Gleder meg til å følge deg videre inn i 2012!
Anonymous
Sånn må du kle deg oftere, du ser jo smashing ut!
Ulrikke
Takk:D Det hadde vært hyggeligt!
Henriette
utrolig kul kjole! liker at du ikke er redd for å skille deg ut jeg vlagte bukse, og en topp fra Jenny Skavlan?s kolleksjon for BikBok, og koser meg i dette. håper nyttårsaften blir fantastisk for deg, Ulrikke. det fortjener du (; GODT NYTTÅR!
Anonymous
God nyttår til deg Ulrikke, håper på masse inspirasjon i 2012 også.
Anonymous
Bilka snygga och härliga bilder:) Gott nytt år!!
Ulrikke
Trener nesten ikke, men.. 2012!
Anonymous
Ellers et riktig godt nyttår Ulrikke!
Ingeborg
Wow. Lekker kjole, lekker farge!
Anonymous
Jeg synes det var kult at du valgte akkurat den kjolen, litt crazy, sånn du er, hehe. tøft. Ønsker deg et kjempegodt nytt år men masse gleder. Jeg blir hærlig inspirert av deg og bloggen din, selvom jeg ikke har mulighet til å leve et så aktivt liv, så er du likevel et positivt forbilde, for jeg blir så glad av bloggen din og jeg tar med meg et og annet tips. Jeg skal defintivit fortsette som en trofast leser her!!
Anonymous
Elsk på kjolen! GODT NYTTÅR, ULRIKKE!!
Ulrikke
Dessverre:( Den er fra Asos!
Katrine
Gud for en fin kjole! Håper du koste deg masse igår!
Anonymous
Hello i dont understand your language but please tell me where u have this dress from, and maybe u dont need it any more, cuz i think u wear everything just one time, so i can buy it from you?please!!! and please answer to my mail. please!bgreets from austria
Anonymous
OK i found it on asos, but please acn i buy it from you if u could sell it? its so expensive to me on asos please

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter