Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

too tired to function

Pulling of the no sleep week is easyer said then done! Jeg kom nettopp hjem fra en årlig charity event på Grand turned in to afterparty after afterparty, og vi blir hentet til flyplassen om et par timer. Om jeg hadde fortalt om kvelden hadde dere ikke trodd det engang. Do I really have to get on that airplane?! Story of my life? Ulrikke Lund kjole paljetter hotellrom

14 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Klem fra Lizbethosnes.com ? Behind the scenes.. Her skriver jeg flere innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler ? og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap.
Ingrid
You know how to make the best of it i alle fall! Har du trukket en vinner av Kicks-konkurransen forresten?
Anonymous
Huff, dette var arrogant, hva er det dine lesere ikke vil tro du har opplevd. Om du ikke ønsker å dele det positive du har vært med på, så er det helt greit, men la vær å hinte frempå med slike kommentarer. Du har også voksne kvinner som faste lesere, og de har vært ute en vinternatt og to før. Ikke undervurder leserene dine. Det du forsøker å si er følgende: se for et fantastisk liv jeg har, adore me, og ellers oppfører jeg meg som en superstjerne som derfor ikke kan dele noe annet med dere enn hentetid til flyplassen og at jeg nettopp har kommet til hotellet etter x antall aftherparty. Uten dine faste lesere, hadde du hadde du ikke vært der du er i dag. Det betyr ikke at du skal være ydmyk eller evig takknemlig. Men vis litt respekt. Nå gjør du det motsatte. Det er poenget mitt her.
Anonymous
Du burde øve en del på den engelske rettskrivningen din, ellers fin blogg.
Anonymous
Kram på dig, du har en jättebra blogg!
Anonymous
Høres ut som du har hatt det magisk
:-)
FASIKEN VAD SNYGG DU ÄR!
Anonymous
Vær så snill å fortell om kvelden da! Blir veldig nysgjerrig på hvilke fantastiske ting du har gjort, ihvertfall når du sier at vi ikke kommer til å tro det
Katrine
Hørtes gøy ut da! God tur hjem igjen da

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits

Twitter