Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Vi kårer årets blondine//Schwarzkopf

Vi i Side2 kårer årets blondine i samarbeid med Schwarzkopf. Last opp ditt bilde på denne siden og vær med i konkurransen om å bli årets blondine, og en premie bestående av masse bra hårprodukter! Dersom du er en brunette eller rødtopp, kan du laste ned denne iPhone-appen og sjekke hvordan vil se ut som blondine. Er du allerede blond kan du sjekke hvordan håret ditt blir som blond! Jeg har vært blond så lenge jeg kan huske, og selv om jeg får fikse ideer nå og da er det alltid det jeg går tilbake til. Det viktigste er å finne en  tone som passer deg, ikke for kald, ikke for gylden. Lykke til jenter!

(reklame)

17 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Er du ikke opprinnelig blond? Jeg er brunette, men alltid hatt lyst å prøve ut å være blond. Det fine er jo at jeg bare kan farge det om det skjærer seg. Men da må jeg vel farge øyenbryna mine også! Tips?
Ulrikke
Hei! Fint å lese at dere ser opp til meg, men jeg skal love dere livet mitt er så langt fra perfekt! Alt man ser her er liksom bare.. bilder av klærne jeg har på meg, og det er så mye rart bak det. Håper dere kan legge bort stresset på veien, alt ordner seg når man går seg litt bort;-)
Anonymous
bonjour bella, lurer på hvilken tørrshampo du bruker? kos deg i Greece <3
Ulrikke
Jeg måtte le da jeg leste innlegget ditt om lekkasjene i boksene med tørrshampoo, for det var akkurat det jeg også syns til å begynne med. Kjøpte denne rådyre på frisørsalong i 2007 for den var nesten den eneste som fantes da og jeg måtter kjøpe ny hver uke , virket det som. Problemet var at jeg ikke brukte den riktig og da jeg fant ut hvordan er en sånn boks ganske drøy faktisk. Husk korte press på flasken og 3-4 små ?dusjer? er nok, denne sparyen skal ikke brukes som en hårspary!! Nå finner du tørrshampoo over alt, til og med på Europris og tro det eller ei, den er grei nok og koster bare 29,50. Det er i hvert fall ingen grunn til å kjøpe de dyreste lenger, de er ikke bedre enn de billige. Lykke til! )
Ulrikke
Ahh. Jeg bruker mest Batiste, de er kjempebra!
MaryKapsi
Vote for me on fashiolista contest- I?m on final!MaryKapsi for TheFashionGuitarMaryFashionLove
Katrine
Jeg er naturlig blond, men jeg farget håret mitt brunt for 2 år siden og har holdt det brunt siden da. Nekter å farge det blondt igjen, fordi jeg trives kjempe godt med brunt og jeg får masse komplimenter for det! Flere som også har sagt at jeg ser mere naturlig ut med brunt enn med blondt, så da holder jeg det brunt
Anonymous
wow, du er så utrolig pen! Håper nesten du har operert deg eller tatt botox, fordi jeg blir så sykelig sjalu :p
Anonymous
Hei Hvilket serum bruker du i tuppene? Det er noe jeg sårt trenger, så hvis du har noen anbefalinger så hadde jeg satt pris på det
Anonymous
Hvordan sminker du fregnene dine? er de naturlige eller fremhevet?
Anonymous
hei! kunne du please lagt ut en type oversikt om hvordan du sminker deg? enten innlegg eller film, samme det! huden din ser alltid så vakker ut, elsker hvordan fregnene dine titter frem!
Nanna
Din makeup er fantastisk, Ulrikke! Tak for god inspiration.

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter