Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Vi liggar lavt

Som alltid er det nesten litt for mye som skjer i Bergen, og det får reiselysten min til å skrike ustoppelig, uten at den får oppmerksomheten den fortjener. Jeg MÅ holde meg her ut måneden, da det er så mye jobb med stengingen av butikken og flytting. Blah? Drømmer om fine restauranter og verdens storbyer. Hjelper ikke at en venninne av meg stakk fra Bergen til verdens fineste private øy igår, tok på ingen måte lang tid før de gjenværende av oss startet kartlegge reiseplanene! I mellomtiden ligger jeg lavt med gode venner og løper mellom leilighetene våre i byen. Har funnet ut av bloggen og alt har kommet til det stadiet at det ikke er smertefritt å gå ut på byen mer, eller gjøre greiene vi vanligvis pleier gjøre, uten at det blir for mye styr rundt det. Wineyardtirsdager, Feliztorsdager, JacobAall lørdager og drop ins på Kaos og Pingvinen, alt er satt på pause! Det er litt rart, men noe jeg selv har valgt antar jeg, gonna take some getting used to though, partyvraket?  Nå er det trening, jobb, visning med Mari og så skal jeg møte Fredrik. Holder fortsatt på å komme meg etter Paradisekveld med alle i går, noe så dumt skal du lete lenge etter. Det er for så vidt vi og, som valgte å ha Paradisekveld? Jeg vil si aldri mer, men vet bedre. Så regner det vanlige 10 mm i døgnet så outfitbilder er ikke noe man trenger prøve på engang! Alt er litt på halv tolv, prøv å hold ut med meg:-) Jumpsuit herfra, topp topshop Ulrikke Lund jumpsuit rosa

34 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

"Med karma på slep"
Vi kjenner godt til reiselysten og rastløsheten du prater om! Vi digger deg og pågangsmotet ditt inspirerer oss i våre prosjekter
Anonymous
Kunne du ha vist et helfigursbilde av den jumpsuiten? Jeg har sikla på den en liten stund nå, men er så usikker hvordan den er i str?
Gullfisken
Unnskyld meg, men hva er det egentlig du snakker om? Bor selv i Bergen, og har gjort det i snart fire år. Er ett år eldre enn deg, og vanker tydeligvis på akkurat samme plasser som deg, men selv har jeg aldri sett det. Har heller aldri hørt snakk om deg når jeg er ute. Du skriver som om du var en forfulgt superstar som ikke får gå i fred i byen ? referer du til en enkeltstående hendelse, eller er det sånn generelt når du er ute? Synes bare det virker litt vel overdramatisk. Det er jo.. Bergen. Ikke NY liksom.
Anonymous
Hvordan får du håret så fantastisk fluffy? Har du forresten pinnerett hår, eller er det egentlig fluffy?;)
Anonymous
Uff.. så fælt. Må du være i Norge ut måneden? Tror det er ganske vanlig at folk ikke drar til utlandet flere ganger i måneden altså!!
Anonymous
Selvfølgelig holder vi ut med deg Kjenner selv at jeg begynner å flakse til nye reisemål i drømmene mine med engang jeg har vært i over en uke på norsk jord, heldigvis er ikke neste spennende reise langt unna:) Lykke til med hverdagene, det er jo de det er flest av<3
therese kristina
Du er vel den bloggaren eg kjem til å holde ut med uansett Sjølv om du ikkje blogga på ein-to-tre daga så vege dei innlegga du publisera opp for alt Kos deg!
Anonymous
Ulrikke, du Ulrikke! <3 Nå vet jo ikke jeg hva som foregår i Bergen der av drama osv, men jeg synes det er utrolig dumt hvis noen folk skal kunne ødelegge hele Bergenslivet ditt (og vennene dines)! Jeg sier: Gjør det du har lyst til, gjør som du pleier, dra ut på steder du vil uten å la teite folk komme i veien. For sånne folk er patetiske og ikke verdt å bry seg om. Jeg sier Go Ulrikke!
Anonymous
Kan du skrive om årets vårjakker? Haster med å finne en!
Anonymous
Hei, kan du ikke svare på hvor du har operert nesen din?
Ulrikke
Hehe. Sikkert sant. Men jeg er sjenerellt takknemlig for at jeg kan reise da:-)
Ulrikke
Takk! Bergen er kjempebra, mend et er vanskelig. Alle byene er så forskjellig, og jeg synes man skal tilbringe litt tid i alle før man velger:D
Ulrikke
Hehe jeg bare våkner sånn I guess:-)
Anonymous
nesen din er så rar, ikke vanlig nese
Anonymous
Hello where have you bought your Armani sunglasses? Whats the model and Price? I really need your answer please
Anonymous
VIP! hei jg bare lurte på hvordan du fikk betsillt skone dine fra, have2have, prøvde og bestille men bor i norge så fikk dt ik helt til, har du noe tips?
Anonymous
Travel sjel du Ulrikke. Men syns du er flink jeg Er planen fortsatt å reise på skolen i Oslo til høsten forresten? Det blir spennende å følge bloggen uansett. Alltid noe sprell fra din side
Anonymous
Hørte at noen hadde stjålet en mobil på byen i Bergen og lagt ut bilder av deg på facebook gjennom hun som eier mobilen sin profil.. Går det an å synke noe lavere?? Så utrolig drittent gjort. Er det en av episodene som ligger bak disse innleggene? Du burde gjøre hva du kan for å finne ut hvem som gjorde det!! Uansett, håper en periode med å lay low gjør deg godt <3
Anonymous
Tror ikke man skal lete lenge etter noe dummere enn Paradise. Bare å gå inn på bloggen din vet du;)
Cupcakes og Cha...
Skjønner at livet blir snudd litt på hodet når karrieren din tar av Søtt bilde!
Anonymous
tenkte kanskje det var noe for deg.
maine
oh my god, den jumpsuiten minner meg om sånn jeg brukte når jeg var bebis. så søt!
Anonymous
Det her var faktisk et helt sinsykt fint bilde av deg Ulrikke!! Nesen og leppene dine er jo til å dø for, VIRKELIG VIRKELIG nydelig skapning!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Folk som liker

  • Blogglistenhits

Twitter