Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

viktigheten av nye sjanser

Er dere klare for nyttårsaften? Hvem, hva, hvor, hvordan, og ikke minst, hvilken kjole? Jeg er!!!! 2012 er året du kan bli bra! Du kan høre på bedre musikk, lese smartere og bli flinkere, i hva som helst! Whats not to love about that? ?I morgon vil eg byrja på eit nytt og betre liv, trur eg?. heter det i et dikt av Jacob Sande. Det slår aldri feil, et årsskifte er noe de fleste av oss lar seg tiltrekke av. Jeg flørter ofte med nye ideer, og før jeg vet ordet av det er en ny livsbane plutselig lagt klar for neste år. Vel, alle som kjenner meg vet at jeg kan bli litt for ivrig på alle de nye ideene. Jeg er hun som helst vil bli hestebonde, fembarnsmor, psykolog, jurist, konseptutvikler, journalist, jet-setter og klesbutikkinnehaver i et og samme liv. En ordentlig kjæreste har jeg hatt i løpet av mitt liv, og jeg tror aldri jeg har synes så synd på noen mann i hele verden haha. Det er ikke lett å sovne til en urban fashionista og våkne til en wannabe-landsbybeboer som romantiserer ideen om å eie mer husdyr enn skopar. Ærlig? 2011 har vært året jeg har sølt mer ut over hele livet mitt, enn hva jeg har gjort sammenlagt alle de andre 21 årene. Det har vært det absolutt gøyeste og fineste i mitt liv, men også det vondeste og mest håpløse. Året med de episke oppturene og de tommeste nedturene. Alt har bare vært en massiv aha opplevelse. Alt jeg trodde jeg viste, viste jeg ikke! Å bli voksen består sikkert av alle disse aha øyeblikkene. Det viktigste jeg har lært i 2011: give yourself a break. Det kule er at ting vil, selv om det kanskje ikke føles sånn akkurat nå, ordne seg. Ikke på en magisk måte som du leste om i prinsessebøker når du var mindre, men gradvis, minutt for minutt. Avgjørelse for avgjørelse. Nyttårsforsett for nyttårsforsett?   ?Nyttårsforsett er en uttrykt mål, plan eller ønske for det nye året. Nyttårsforsetter er kjent for ikke å vare så lenge man egentlig har hatt til intensjon.? Mitt viktigste denne gang blir; 2012, lets not fuck this up, and stick to it! Det er en million liv å velge i, og det kan føles som det er tusenvis av mil å gå. For en gangs skyld kjennes det deilig ut å vite ca. startstrek på den veien. Mitt nest viktigste nyttårsforsett er å finne nye favorittord, så langt har jeg jovial, Napoleon og leverposteitube. Forslag taes imot med takk. Ulrikke Lund favorittord Uansett, hva ville du gjort idag, om du visste det kom til å gå bra? Hva ville du gjort i 2012, om du viste det kom til å gå bra? Jeg tenker? hvorfor kjører vi ikke bare på med det? Ulrikke Lund fjell

88 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Du å du! Når jeg tror du har sagt de fineste og mest inspirerende ordene så slår du jammen meg til igjen. TUSEN TAKK! <3 Du er god, og måtte det aller aller beste skje i 2012 ? because youre worth it :- ) klem
Ege Denne
Godt spørsmål, og takk for påminnelsen?. !
Anonymous
Du er så flink til å skrive! Har satt utrolig stor pris på de lengre innleggene du har skrevet i det siste ? og håper du fortsetter men slike innlegg fremover. Slike innlegg får meg til å tenke, smile, drømme og reflektere. Også er det utrolig gøy å se andre sider av deg enn vi gjør i outfit-poster! Mitt nyttårsforsett er å være mer spontan, og ikke overanalysere alt. Dette betyr mer spontanfesting på skoledager, fler hytteturer, reiser og opplevelser. Og mye mer vin!
Ane
ååååh, Mary and Max <3
Anonymous
Føler bare jeg må si at keg elsker innleggene du har hatt i det siste! Tankevekker alle sammen. Takk for det
Karna
Årssifte er en alltid en unnskyldning for å endre noe. Men egentlig kan man endre noe hver dag. Hvorfor vente? Hvorfor ikke bare gjøre det!
Anonymous
jeg tror jeg ville prøvd å løpe. Noe jeg har tenkt til å prøve i dag. har bestemt meg for å prøve og ikke feile. Høres kanskje dumt ut å prøve å løpe. men har hatt en operasjon og har ikke prøvd å løpe, turte ikke. Men nå, i dag skal jeg prøve!
Anonymous
OBS!: Ny sesong av Karl Pilkington er ute!! 100 things to do before you die!! hysterisk
Anonymous
Jeg ville: Sluttet på skolen nå og ikke ventet til sommeren. Begynt å trent Gått en tur (har ikke gått meg en tur siden jeg fikk påvist compartment syndrom) Søkt på jobb Flyttet hjemover Reist på utveksling Byttet ut hele garderoben Smile
Martine
Takk for at du gir inspirererende og håpefulle ord på bloggen din. Utrolig fint å lese! Er så glad for at du hele tiden lykkes. Det gir håp for oss andre ) Håper 2012 blir et fantastisk år for deg <3
Caroline Maria
Jeg tror 2012 kommer til å by på mye fint Gleder meg masse til en ?ny start?! Som du sier: Go for it!
Sofie
Utrolig bra skrevet! Du er så inspirerende<3
Anonymous
Jovial er et kjempefint ord! Mine favoritter er klappjakt og Ole ^^
Anonymous
Jeg vet ikke hvorfor jeg fikk trangen til å skrive til deg nå, men jeg kom bare på hvorfor jeg leser bloggen din og hvorfor jeg synes du er så utrolig utrolig kul. Du kler deg sånn som du vil, du gjør det du vil, og livet ditt går kanskje opp og ned, men du kommer alltid ut av det med hodet hevet høyt. Det er ikke bare klesstilen din som er utrolig bra og inspirerende, det er også måten du skriver på. Du skriver utrolig bra, du er kjempeflink til å skrive! Vet ikke hvorfor jeg skrev dette eller om det har noen sammenheng i det hele tatt, men nå håper jeg iallefall at jeg har spredd litt glede, noe som er mitt nyttårsforsett for 2012. Å spre glede.
Anonymous
Kjære Ulrikke! Hver gang du kommer med et langt innlegg er det alltid verdt å lese det. Du er mektig imponerende til ?bare? å være i begynnelsen av 20-årene. Du skriver med visdom, objektivtet og ekte følelser. Dette innlegget traff noe hos meg og 2012 skal bli mitt beste år hittil! Gledelig jul Ulrikke og et godt nyttår
Anonymous
Du har virkelig begynt å skrive så utrolig bra, Ulrikke! Ikke at du ikke har gjort det før, bare nå er det så bra at ordene dine fester seg i hodet. Håper virkelig at du får et godt nyttår med gode nyttårsforsetter!
Katrine
Utrolig bra skrevet, du får fram et godt poeng der! I 2012 har jeg bestemt meg for å begynne å trene litt smått, være lykkelig med meg selv og sette pris på andre. De to siste er noe av det viktigste
Anonymous
du er fantastisk!!! ah, blir så inspirert du skriver så bra
Anonymous
Du har helt ærlig den mest inspirerende bloggen, Ulrikke! Særlig i det siste, når du har skrevet en del seriøse innlegg som dette, i tillegg til helt utrolige antrekk. Herlig!
Anonymous
Du har postet så mange fine, motiverende tekster i det siste. Det setter jeg veldig stor pris på. Tusen takk!
Anonymous
mitt er konglomerat, faen jeg digger å si det.
Anonymous
mitt er konglomerat, faen jeg digger å si det.
Anonymous
ÅHH, da hadde jeg gjort så mye, bare slike små ting. Ta ordet i en forsamling, fortelle hva jeg mener. Være meg selv 100% men det funker ikke, eller det går i slowmotion så kanskje når jeg er 60 tør jeg å drømme om litt større ting som jeg vil ?
Anonymous
Mitt favorittord: Serendipity. Ikke bare er det vakkert når man sier det, men det betyr noe vakkert også. ?Serendipity means a ?happy accident? or ?pleasant surprise?; specifically, the accident of finding something good or useful without looking for it.?
Hanna Vaage
Av en eller annen grunn så liker jeg ordet: latissimus dorsi (er en ryggmuskel!) hehe
Anonymous
Ikke for å være pirkete (eller jo, jeg ER det) ? ordet ?visste? skal skrives med to s-er. Viste og visste er to helt forskjellige ting. Ellers er du kjempeflink å skrive! Liker bloggen din kjempegodt:-)
Anonymous
Du er det vakreste jeg vet! godt nytt år!
IBK
Ulrikke! Du er en fantastisk inspirasjon!! Håper 2012 blir akkurat slik du ønsker
Anonymous
hei . jeg bare lurte på om du har operert nesen din, og fjernet den lille kulen du hadde på den. for på noen gamle bilder så vises den kulen, mens nå ser det ut som den er borte. jeg har selv en stor kul, og jeg hater den, men prøver å forsone meg med at den er der, og kommer aldri til å forsvinne. synes din var så fin, og det var så inspirerende at ei jente så vakker som deg hadde en slik kul(selv om den er mikroskopisk i forhold til min) kunne være så vakker. det fikk meg også til å tenke at jeg kunne være ?pen? slev med en slik nese!
Veronica
For et flott innlegg Ulrikke. Det virker som du virkelig har forstått hva livet handler om..og du er tidligere ute enn mange andre. Kanskje fordi du har opplevd mer på kort tid, enn mange har opplevd på et helt liv. Det er lettere å si at man tror man skal begynne på et nytt og bedre liv, enn å virkelig gjennomføre drømmene sine. Men uten drømmer , hva er vel livet da? Min drøm er å kunne se tilbake på et år og tenkte som deg ? dette har vært det beste i mitt liv?, men det kan jeg desverre ikke..ikke enda! Jeg har en følelse av at 2012 er det året. Så får jeg bare holde fast på håpet om at drømmer blir til virkelighet. 2011 har for meg vært et veldig tøfft og slitsomt år, med mye motgang, men skal jeg tenke på det positive var det bedre enn det forrige og det forrige der. Kanskje ting vil snu for meg også. Alle opplever man motgang, og jeg vil heller ha det tidlig i livet slik som du har hatt.. enn å få det i en alder av 40 år. Motgang gjør oss sterke og kanskje litt smartere. Du skriver på en måte som jeg ville skrevet det selv: bare hakket smartere, og jeg tror på deg. Det du sier, men det som holder meg tilbake er vel kanskje redselen for å mislykkes hvis jeg ikke tar riktig avgjørelse. Hva hvis man bare kjører på å følger drømmen, for å så finne ut at dette ikke var drømmen likevel. Og i tilegg ha ofret noe annet som betydde verden for deg på veien, hva da? Hvis jeg kunne hva jeg ville i 2012 ,hvis jeg visste at det ville gå bra ville jeg fullført roman nr 2, jobbet et halvt år i Paris, tatt jobben jeg var usikker på om jeg ville klare, hoppet rett inn i et usikkert prosjekt osv..men man det finnes ikke mekaniske svar på altomfattende spørsmål. Løsninger er vel tenkte og verden er alt som er tilfelle. Hav og himmel, hjerne og nerver. Tautologier og usendte brev, du og jeg..verden!! Takk for at du deler så flotte innlegg med leserne dine Ulrikke. Du er best:D
Lisa Marie
2012 skal bli mitt ?healing? år. Jeg skal ordne opp i mitt økonomiske kaos jeg har klart å pådratt meg de siste 2 årene. Skal få tatt bil lappen. Jeg skal få skaffet meg en jobb å ordne opp i min psykiske helse . Om jeg er flink å får ordnet meg et sted å bo for meg selv skal jeg unne meg en gave neste jul; En hund som jeg ønsker meg noe helt sinnsykt! ÆÆh, har så lyst til å dra å kjøpe med en gang. Jo, også skal jeg komme i toppform på treningsfronten å få en din kropp!
therese kristina
For eit FANTASTISK innlegg, Ulrikke! Blir så inspirert av å lese ditta
Anonymous
Elsker når du skriver innlegg som dette! Du både inspirerer og informerer på samme tid! Reflekterte innlegg som dette er noe du virkelig kan! Håper 2012 bringer deg alt godt! Det fortjener du!
Anonymous
Hmm.. Kanskje jeg skal prøve nyttårs forsetter.. Dette var et veldig inspirerende innlegg!! Håper det nye året bringer deg alt du vil ha og mer! Å og du fortsetter å blogge så bra som du har gjort frem til nå:).
Anonymous
Klem fra poesi-glad psykologistudent? eller Halina om du vil
Anonymous
Vakker du, Ulrikke! Både på innsiden og utsiden
Anonymous
Men det er jo akkurat det. Usikkerheten om at ting ikke skal gå bra! Men som du har skrevet i oversskriften. Det er viktig å ta nye sjanser! Mine nyttårsforesett: slutte å røyke! være tøffere! ta flere sjanser (som du sier)! Å prøve ? og feile er ikke å misslykkes hvis man prøver! Ikke forhåndsdømme, smile til fremmede osv

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter