Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

vinn et års forbruk!

Ulrikke Lund barberhøvel Shai konkurranse Jeg har tidligere skrevet om de herlige Dorco Shai høvlene og denne uken kan en av dere vinne et års forbruk av høvler! De er rett og slett veldig billige, veldig bra! Dersom du er utålmodig kan du prøve helt gratis her, om ikke bare legg igjen en kommentar så trekker jeg vinner om en uke. Lykke til engler! Vinner av Nelly gavekortet ble Iselin, gratulerer! (reklame)

330 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Anonymous
Nå har jeg brukt alt av penger på å kjøpe meg en nydelig hund! Da blir det litt strtam økonomi fremover.. og da hadde det hvert fall hjulpet å vite at jeg slipper å kjøpe dyre høvler resten av året ;-D Også håper jeg det hjelper at jeg er først ute med kommentar?
Anonymous
De beste høvlene! Håper på et års forbruk
Anonymous
Sier ikke nei takk til et helt års forbruk!
Anonymous
Håper du har en goood romjul så lenge Ulrikke!
Anonymous
Åh, den har jeg lyst til å prøve! Gilette er så sykt dyrt i Norge? Så jeg er med
monica
wiiiiii!!!! det har jeg kjempelyst på!!!!=)
Anonymous
Lurer på om dette er min første kommentar? Til tross for at jeg har fulgt med deg i lang lang tid. Uansett, liker deg og håper du har en fin jul!
Anonymous
Jaa, vil veldig gjerne være med i konkurransen:) God jul og godt nyttår, forresten
Hege
Oi, den har eg ikkje prøvd!
Andrine
Jeg kunne gjerne tenke meg å vinne et års forbruk. Har lagt ved mail ovenfor
Anonymous
Aa vinne dette hadde jo bare vaert helt fantastiskt!
Anonymous
Det hadde passet meg perfekt! Er det noe jeg ALLTID glemmer på butikken, er det barberblader, haha
Sara Kristine
Oh holy shit. Barberhøvler for et helt år, er jo noe en hver jente kunne drømt om!
Anonymous
Deltager gerne! Krydser fingre her på din dejlige blog!;-)
Anonymous
Ååh, det kjipeste i verden er å bruke formuer på noe som barberblader! Jeg har allerede prøvd dorco shai sin og den var fantastisk. Sier ikke nei til et årsforbruk!
Anonymous
Åh, det hadde kommet så godt med til midt studentbudsjett!

Sider

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter