Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Wake-up girls

Ulrikke Lund vekkerklokke lys Ulrikke Lund klokke soloppgang La meg introdusere dere, dette er min nye MÅ-HA vinter gadget, Philips sin Wake up light morgenlampe. På tross av at vi er i starten desember våkner jeg opp til soloppganger og fuglekvitter, før jeg tar min daglige red bull og treningssøkt. Hvem sa at vintermånedene måtte være helt krise for døgnrytmen?! Når vi utsettes for riktig type lys, blir det lettere å våkne, så Wake-up Light starter en halvtime før du har stilt den inn på vekking, mens den fyller rommet gradvis med lys=soloppgang. For å gjøre en lang historie kort: Denne dingsen er gull verdt for oss som er natt mennesker men ikke lengre kan sove til klokken 12 hver dag (dessverre). The end of the SNOOZE button! (I samarbeid med Philips)

8 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Ane
halooo, det er jo genialt!
MaritBE
Jeg lurer på om jeg skal ønske meg slik til jul, men er litt usikker. Virker jo som om det er veldig bra da
Katrine
Wow, så utrolig smart! Sånn må jeg ha, haha
Anonymous
Hej Ulrikke! Vad heter typsnittet du har på din header? Så fint!
Anonymous
Åh, fikk en annen versjon av denne til jul i fjor. Jeg absolutt elsker den!! I hvertfall nå når det er så mørkt og trist om morningen
Bemsy
I can?t understand this post, but I have an alarm clock just like this! I love it so much! Bemsy xhttp://redheadtalkin.blogspot.co.uk

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter