Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

When the pieces fit

Ulrikke Lund teddyjakke Ulrikke Lund teddyjakke bukse glossy Ulrikke Lund veske rød nagler Ulrikke Lund lue rød skjerf rød bukse glossy Pants here, beanie here, shirt here (adlinks), jacket Surface to Air, bag Zara Mine high gloss bukser og jeg er uadskillige, og de har vært med både på møter og til frisøren idag, men outfitbilder får dere dessverre bare servert fra stuen. Ikke bare er det kjedelig når det blir mørketid, i det siste har det jo også vært umulig å ta fine bilder ute. Andre kler seg jo heller ikke noe spennende, så alt blir bare stor sort rullende ball hvor ting blir værre og værre for mote og inspirasjonsdelen av meg, helt til våren kommer og sier hallo igjen. Kanskje det er flere som har det på samme måte? Vi er jo tross alt, først og fremst, en nasjon av stolte motebloggere!! Men nå har vi pønsket litt og kommet på en plan som skal løsealle mine problemer med kalde hverdager. Her er det altså spennende ting i gjære, og jeg bare.. Vekk meg i 2013! Ellers har jeg også vært hos Bianco i dag og hentet fine premier jeg skal lodde ut til dere i morgen, så følg med.. Og siste godnyhet for dagen; Asos kjører opp til 25% rabatt på asos a/w 2012 collection, den finner dere her. Skulle ønske jeg så det før, fordi jeg la inn den største bestillingen i går. T-y-p-i-s-k haha! Håper den kommer et par av dere til nytte

26 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Katrine
Du ser helt fantastisk ut! Jeg også har det sånn når vinteren kommer, inspirasjonen faller litt bort, men det er også utrolig deprimerende vær fortiden! Huff
Leah
Love it!! what a unique and great winter combo! your red accessories really pop.
Kiki
Dine skiny-leggs er SÅ lækre, Ulrikke!!!
Bemsy
Bemsy xhttp://redheadtalkin.blogspot.co.uk
Anonymous
Jeg har de samme buksene som du har, og lurte på om du har funnet et triks for å få de til å slutte å ?knirke?? Jeg elsker de, men har enda ikke fått brukt de pga det?
Anonymous
Så de mest fantastiske skoene på Bianco her om dagen, vi snakker love, big time!! Likte antrekket ditt forresten, min inspirasjon i klessveien er nå for tiden rundt null:( norsk vinter?.
Anonymous
Hey, u were a beautiful and sweet girl, now ure a woman with avarage face, what happened? ate too much junk or just ageing?
Anonymous
Elsker luen din! Jeg lurte på om du har tid/lyst til å poste tips til hvordan style håret til nyttårsaften? Hadde vært fint med litt inspo
Anonymous
men får du ikke 40% rabatt livet ut siden du vant den konkurransen på asos?
Anonymous
Jeg har et stort ønske om å kjøpe lik jakke.Leter og leter:) Du er så utrolig flink å kombinere ulike plagg!!Fra fest til hverdags! En blir rett og slett glad av å følge bloggen. Stemmer på deg:)
Anonymous
Fantastic pants! But I?m curious ? do they squeak/make noise when you walk? I really want to buy them, but I?m having second thoughts.
Ulrikke
Jooooo:-) Men tror man fortsatt kan bruke andre rabatter og, selv om jeg ikke lider noe nød nei:p
Eirin Victoria
Digga når du viser oss korleis vi kan vere fashionable, men samtidig varme! Kjekt med litt inspirasjon i haust/vinter mørket!
Laura Who
Wow!! Love this outfit!! LauraMy Fashionblog
Anonymous
Over til noe heelt annet :p hvor er klesstativet ditt fra? Har virkelig lett etter et som ikke tar så stor plass!

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter