Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Work that tan girl!

Ulrikke Lund selvbruningUlrikke Lund selvbruning produkter Om sommeren er jeg avhengig av litt selftan; St. Tropez for kropp og Garnier face mist er mine favoritter. Om du ikke liker selvbruning er Fake Bake perfekt, da den vaskes av i dusjen. Estèe Lauder kroppsoljen er perfekt for glød med stor G! I really like these products for summer; St. Tropez self tan for body, Garnier face mist, or if you dont want to use selftan go for the Fake Bake spray that you can wash off at the end of the day. And the Estèe Lauder oil is AMAZING for that Beyonce kinda glow. Try it!

14 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Heidi
Men over til noe helt annet, jeg har et spørsmål som jeg trenger svar på:P Den svarte skinnjakken du har fra Minusey, hvilken størrelse har du i den? Jeg er ganske lik deg i størrelse, og alle sier jakken er så liten i størrelsen. Men jeg pleier aldri å bestille M liksom. Håper på svar
Heidi
Nei, de er S, M, L, men er litt mindre i størrelsene (S er feks 32-34). Men jeg bestilte den minste jeg da, og den funket
Katrine
Åh, så herlig! Mange fine produkter dette
Maiken
Takk for tips om glød!
Anonymous
Greit å jukse litt når sola ikke er så mye framme men både fakebake og garnier er testet på dyr, så de merkene ville jeg ha skygget unna..
Anonymous
When you sweat, doesnt it stain after tan products? Can you combine self tanning with sunbathe under the sun? Please answer. Thank you xx
Rebecca
I can vouch for Ambre Solaire ) den er den beste selvbruningen jeg har prøvet. Til kropp og fjes
Sara Katrin
Fake Bake sine produkter er dyretestet. Just so you know
Anonymous
Hvor har du kjøpt fake bake? har brukt mye av den før, men de selger det ikke lenger på match

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
  • Blogglistenhits

Twitter