Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

workaholic trying to finish 2011

ALT ER FRA BUTIKKEN MIN FASHIONLOVE, naglevesken er ny, den finner du her. Fuskejakken også er helt rå, den skulle egentlig komme inn nå så var den forsinket:( Buhu God morgen sweethearts! Jeg satt på kontoret til tre i natt og nå er jeg i gang igjen, vil helst starte på et fresht 2012, derav skippertakene! Idag har jeg en photoshoot, så skal jeg møte med en fotograf og gjøre et lite intervju, jeg og min assistent Theresa skal jobbe på senteret, pakker skal hentes, og sist men ikke minst, mer kontorjobb. Så kommer en av de fine vennene mine hjem fra juleferie

38 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

Ulrikke
Tusen takk!:D Godt nyttår til deg Regine!
Karna
Digget fuskepelsen!
Anonymous
Sender du til Danmark fra din shop?? Den har mange lækre ting!:)
Therese
utrolig fin!!! likte spesielt hårfrisyren din!!
39
love the colour on your lips!
Linda
Åh, du er så fin!
Anonymous
du er alltid superfresh og fin, Ulrikke
Anonymous
Hei; Du er helt utrolig pen! Elsker håret ditt, er du naturlig blond? Ser ut som om du har gjort noe med det, kan du vise bilder og diverse på et eget innlegg? Ville blitt veldig snillt.
Anonymous
Du er så innmari fin! Beundrer deg virkelig!:-)
Anonymous
I går satt jeg i flere timer å så på alle videobloggene dine, og jeg må bare si at du er en stor inspirasjon. Og jeg elsker måten du tenker på, du bare ser noe for deg også gjør du det. Hvor mange har nådd så langt som deg før man har fylt 25?
Anonymous
Du har nydelige kinnbein! Kan du lage en sminkevideo på hvordan du klarer og fremheve dem så mye?
Anonymous
Coldplay ? Paradise <3 Godt nyttår skjønne!
Ulrikke
Takk! Den kommer om noen dager bare:)
runa
Ulrikke, du Ulrikke. Du inspirerer meg bare mer og mer hver dag når det kommer til å kle seg. Du er rett og slett fantastisk! Og alle måla som jeg har drømt har du fylt opp og gir meg mer motivasjon til å utføre dem. Du er ren inspirasjon, rett og slett. You go girl!
Sara Katrin
Jeg har skrevet en liten omtale om/til deg på bloggen om du har lyst eller har tid å lese
Katrine
Åh, elsket den fuskepelsen! Altfor fin Kos deg da!
Anonymous
Hej Ulrikke. Hvad hedder den selvbruner du bruger ud over fake bake wash off? Kunne rigtig godt tænke mig at finde ud af hvilken farve, da der er 3 forskellige, light og medium og en tredje jeg ikke lige kan huske, Skal nemlig til at købe den over nettet, da jeg synes du ser så flot brun ud, og den farve vil jeg da også have her om vinteren! På forhånd tusind tak for svar og en fed blog og godt nytår!!
Anonymous
Vil bare si Godt Nytt år!!! Du er en av mine fav bloggpersoner og du har en fantastisk måte å inspirere andre mennnesker på. Lykke til med alt på nyåret! Gleder meg til å følge deg! Love your life=) Klem vibs Sjekk utwww.superdamene.no ..dette er superdamer det!
Ulrikke
Takk, den kommer ut om noen dager:)
Matillda
Hej! Måste bara säga att du är så himla vacker. Du inspirerar verkligen mig med din blogg och stil. Hoppas du får en bra nyårsafton! Kramar
Maria
Du er rå-lekker med mørk leppestift! Gosh!
Julie
Hei pena <3 Vet du når den lekre jakken du har på deg kommer inn da? MUST HAVE!! Happy new year <3

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter