Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

You have that look in your eyes

 Kjole Tfnc herfra, jakke, ringer og sko asos, armbånd bik bok, klokke urban outfitters (reklame) Det kule med å være mer mørkhåret og nedtonet er at man kan up it når det kommer til klærne! Det var derfor jeg ville farge håret in the first place. Jeg føler at nå kan jeg gå med både paljetter, pels og farger uten at det blir for billig. Det blir bare gøy! Men jeg er vanligvis veldig for less is more, og er den siste til å slenge på meg 12 smykker før jeg går ut døren. På den andre siden blir jeg veldig inspirert av streetstyle blogger som Jak&Jil, og elsker tilbehørstrenden og de som kan pull it off!

29 Kommentarer

Relatert innhold

Kommentarer

anita
kjempestilig, digger kjolen! ha en fin kveld, jeg elsker bloggen din
Anonymous
Hvorfor er nesten alt dere har på fashionlove utsolgt? Kanskje det kan være en idé å ha litt flere ting på lager?
Nora
For en kjole !! Den må jeg også ha. ? Unnskyld frk lommebok.
Ulrikke
Gooood ide, skal prøve å få tid i helgen!
Anonymous
Hei Ulrikke! bare lurer på når det kommer flere varer på fashionlove? Venter i spenning:) du ser forresten veldig fin ut med litt mørkere hår selv om jeg personlig syntes du kler best det blonde:)
Anonymous
Du er kjempe fin på håret om dagen
Ulrikke
Det var bare for byen, og da er man utendør i hva.. 2 min?
Anonymous
Du er for ?less is more??? Haha, sjekk antrekket ditt da kan ikke si meg helt enig der du!
Anonymous
Veldig fint, men er det ikke kaldt med bare ben i Bergen by nå om dagen? Jeg fryser meg ihjel med bukser og dunjakke på. Eller er de bare beina bare for bildets skyld?
Anonymous
Fabelaktig antrekk, på en fabelaktig kropp. Skulle ha spist av meg armen for å fått figuren din.. Digger virkelig antrekkene dine for tiden, Ulrikke!! Love, Love and Love it Og er enig med ang hårfarge. Lett å se ?bimbo? ut med blondt hår..Man kommer lettere unna med litt mørkere hår. Derfor jeg har stripet håret mørkere..men kjenner jeg meg selv rett blir det nok blondere igjen når våren/sommeren kommer.:)
Henrikke
Så fint anntrekk! Hyggelig med en kommentar tilbake:))
Katrine
Så utrolig fint! Elsker både kjolen og pelsjakken! Nydelige deg
Marita
blir du ikke kald? dritkult, digger stilen
Katarina Krogh
Så fantastisk fin kjole! Elsket den, men er det ikke utrolig kaldt å gå i så lite klær nå på vinteren!? Jeg prøver å kle meg litt mer moterikt men ender alltid opp med dunjakke og uggs?
Anonymous
Når blir den kule jack black jack lagt ut for salg? Sorry maset:):) .. Men har så lyst på den.. Og ser ikke at den har kommet denn uken, skulle den ikke det egentlig ?
Anonymous
Skal du ikke snart bestemme deg for om du skal skrive på norsk eller engelsk? litt slitsomt å lese?.
Anonymous
Elsket den kjolen! Og alt kler jo en smukke Kan jeg spørre hvilken str du har? Må se i forhold til hvem str jeg skal ha?
Anonymous
Klem fra Lizbeth Osnes ? Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får ? bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt ? og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

Legg til kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.

Twitter