Moteblogg: Les Norges beste moteblogger på Stylista

Stylista-bloggerne

22. februar 2017 av Stylista

Møt våre eminente motebloggere!

Vi i Stylista er glade og stolte over å ha et nøye utvalgt knippe av Norges beste motebloggere med på laget! Vi har samlet et arsenal av de som inspirerer oss mest, for å forhåpentligvis inspirere deg som leser videre. Våre bloggere er ikke bare populære prisvinnere nasjonalt, men også anerkjente streetstylere og stilikoner utenfor disse landegrenser.

Fra dagens outfit til dagens pølsemiddag. Fra edgy særpreg til bred masseappell: Her er et utvalg av Norges kuleste og mest inspirerende innen feltet moteblogg.

FINN DIN FAVORITT MOTEBLOGG PÅ STYLISTA:


EIRÍN KRISTIANSEN:

Eirín bor på Bjorøy utenfor Bergen, og blogger om mote, interiør og en sunn livsstil. Hun var nominert til årets livsstilblogg og årets nykommer på Vixen Blog Awards 2014, og var med i sesong 2 av "Bloggerne" på TV2 Bliss. Besøk bloggen hennes for inspirerende bilder, kule outfits og sunne oppskrifter! Hun har gitt ut boken "Miss Independent". 

CATHINTHECITY:

Cathrine Heienberg bak bloggen CathInTheCity blogger naturligvis om mote, men også med innslag av temaer som hverdag, interiør, beauty og reise. Høsten 2015 ga hun ut boken "Selvskryt".

CANDID THAT

Bak denne nettsiden står de søte søstrene Alexandra og Tsumi Hoang. Jentene har til sammen over 100.000 følgere på Instagram og 2.000 abonnenter på YouTube-kontoen sin. Alexandra og Tsumi skriver om mote, skjønnhet, reise og er på mange kule eventer.

ANNIJOR

Anniken Jørgensen ble Stylista-blogger i 2015. Bloggen hennes har vært en av de mest leste i Norge lenge. Anniken er åpen, ærlig, har en kul stil og elsker å reise. Hun er også kjent fra nettserien "Sweatshop" på Aftenposten.no. 

STYLE CONNECTION

Kristin Gjelsvik har en av de største bloggene i Norge. Kristin er Stylistas nyeste blogger og vi er så glade for å ha den fargerike, kreative, engasjerte og flinke bloggeren på Stylista. 

GURI HELI

Trønderjenta Guri Heli bor i Oslo og jobber som flyvertinne og stylist. Hun har en inspirerende moteblogg med innslag av reise, interiør, mat og livsstilsinspirasjon. 

FØLG STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO