Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

#StylistaNo

NetteNestea

NetteNestea

Bloggen til Annette blir oppdatert daglig med beautytips, kule antrekksbilder, ferier og livet som moteansvarlig i Stylista.no. Stilen hennes er en god blanding av røff feminitet, og hun er ikke redd for å skille seg ut med plagg de fleste bare drømmer om å gå med.

Besøk bloggen
CathInTheCity

CathInTheCity

Cath bor i regnfulle Bergen, men på et eller annet vis klarer hun å ta de lyseste, peneste og mest inspirerende bildene. Hennes feminine og kule stil er synlig i hele bloggen, ikke bare outfitpostene som dukker opp daglig. Caths blogg består av en lys hverdag, et og annet skjønnhetstips og masse, masse inspirasjon.

Besøk bloggen
Eirin Kristiansen

Eirin Kristiansen

Eirín Kristiansen, kjent fra TV-serien Bloggerne, bor i Bergen og blogger om hverdagen på alle sine finurlige måter. Bloggen har innslag av sunne matoppskrifter, outfits, treningsinspirasjon, beautytips og et bilde eller to av den herlige hunden hennes.

Besøk bloggen
Candid

Candid

Søstrene Tsutsumi & Alexandra er Stylistas egne humørspredere. Deres utrolig kule stil skaffer dem tusenvis av likes på Instagram, som var deres opprinnelige plattform. Nå finnes de i bloggform også - en blogg med makeup-tutorials, morsomme videoer og gøyale hverdagsinnlegg.

Besøk bloggen
Annijor

Annijor

Anniken er Stylistas samvittighetsfulle moteblogger på bare 19 år. Mellom hennes tankefulle innlegg om hverdagen og livet, legger hun ut urbane outfitbilder og inspirasjon. Anniken er også glad i å reise, så innleggene hennes er ofte stappfulle av fine bilder.

Besøk bloggen