Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

#StylistaNo

Ingrid Holm

Ingrid Holm

Ingrid bor i Oslo, og blogger om hva livet består av akkurat nå. Enten om det er livet som mamma, karrierekvinne, et stilig antrekk eller et hus som skal pusses opp, så blogges det om med stil. Ingrids outfit er klassisk pene og svært godt satt sammen, og inneholder gjerne en rød leppestift to go.

Besøk bloggen
NetteNestea

NetteNestea

Bloggen til Annette blir oppdatert daglig med beautytips, kule antrekksbilder, ferier og livet som moteansvarlig i Stylista.no. Stilen hennes er en god blanding av røff feminitet, og hun er ikke redd for å skille seg ut med plagg de fleste bare drømmer om å gå med.

Besøk bloggen
By_Benedicthe

By_Benedicthe

Benedichte blogger om hverdagen som mamma, noe som betyr at innleggene inneholder alt fra interiør og mote, til reise og inspirasjon. Hun er gift med Egor fra Skal Vi Danse, bor i utkanten av Oslo og har tidligere designet smykkemerket ByBenedicthe.

Besøk bloggen
CathInTheCity

CathInTheCity

Cath bor i regnfulle Bergen, men på et eller annet vis klarer hun å ta de lyseste, peneste og mest inspirerende bildene. Hennes feminine og kule stil er synlig i hele bloggen, ikke bare outfitpostene som dukker opp daglig. Caths blogg består av en lys hverdag, et og annet skjønnhetstips og masse, masse inspirasjon.

Besøk bloggen
Eirin Kristiansen

Eirin Kristiansen

Eirín Kristiansen, kjent fra TV-serien Bloggerne, bor i Bergen og blogger om hverdagen på alle sine finurlige måter. Bloggen har innslag av sunne matoppskrifter, outfits, treningsinspirasjon, beautytips og et bilde eller to av den herlige hunden hennes.

Besøk bloggen
Marie Wolla

Marie Wolla

Perfeksjonist og livsnyter er ordene Marie bruker til å beskrive seg selv. 21-åringen bor i utkanten av Oslo, og blogger om mote, skjønnhet og alt i mellom. Stilen hennes er ung og fresh, og outfitpostene inneholder alt fra festantrekk til hverdagsglamour.

Besøk bloggen
Candid

Candid

Søstrene Tsutsumi & Alexandra er Stylistas egne humørspredere. Deres utrolig kule stil skaffer dem tusenvis av likes på Instagram, som var deres opprinnelige plattform. Nå finnes de i bloggform også - en blogg med makeup-tutorials, morsomme videoer og gøyale hverdagsinnlegg.

Besøk bloggen
Annijor

Annijor

Anniken er Stylistas samvittighetsfulle moteblogger på bare 19 år. Mellom hennes tankefulle innlegg om hverdagen og livet, legger hun ut urbane outfitbilder og inspirasjon. Anniken er også glad i å reise, så innleggene hennes er ofte stappfulle av fine bilder.

Besøk bloggen
Hanna Martine

Hanna Martine

Hei! Jeg er Hanna-Martine, en seksten år gammel jente fra byen Sarpsborg. På bloggen min finner du innlegg om hverdagen min, sminke, outfits og også mange videoer. Håper virkelig at du liker den!

Besøk bloggen
Kristin Gjelsvik

Kristin Gjelsvik

Kristin med bloggen Styleconnection er Stylista sin største blogger. Hun er 29 år gammel og kommer fra Bergen. Hun er en positiv og glad jente, noe som skinner igjennom i alt hun skriver og deler med leserne sine. Bloggen definerer hun selv som en livsstilsblogg. Her vil man kunne ta del i alt hun gjør, ofte med et humoristisk preg. Hun har en ærlig penn og er svært opptatt av å være åpen med leserne sine.

Besøk bloggen