© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #17

Annettes A-list #17: Matte lepper

23. mai 2015 av Annette Haga

Pinsehelg! Noe av det beste med mai-måned må være alle helligdagene, og selvfølgelig at sommerferien er rett rundt hjørnet. Kåringen av Årets Stylista 2015 nærmer seg, og her kan du se fem siste av juryens femten favoritter i konkurransen. Det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren i år, der dere lesere er med på å bestemme hvem som får tittelen og den fantastiske premien på den store festen, torsdag 11. juni. Les mer om dette her!

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... Plagg på ønskelisten:

Jeg elsker søte kjoler som passer til hverdags, og denne kan jeg tenke meg å rusle rundt med i sommer! Passer både til sandaler og boots og kan rockes opp med en hatt på hodet. Fra Love Sam (1528,-).

... Mest inspirerende antrekk:

Jeg elsker alt med dette antrekket til Silvia Zamora! Den semskede kjolen kombinert med en lys beige cardigan og sort tilbehør er superfint - og sandalene er helt perfekte. Kunne lett ha gått med dette antrekket selv!

... Instagram-tips:

Jeg blir aldri lei av Murad Osmann sin Instagram-profil (@muradosmann)! Han og kjæresten reiser rundt i verden og knipser bilder som er helt fantastiske!

... Beste kjøp:

Jeg synes hvite vesker er superfint og denne fra Proenza Schouler (6750,-) er ny i garderoben!  

...skjønnhetstips:

Dette er mitt nye favorittprodukt og et must for de som elsker matte lepper! NYX er et Los Angeles-basert kosmetikkmerke og jeg har spesielt forelsket meg i deres Soft Matte Lip Cream. Den er som en blanding av lipgloss og leppetift - silkemyk ved påføring og etterlater leppene med en matt finish. Kommer i mange forskjellige farger, og selges blant annet på CoverbrandsNordicfeel og iGlow.

... KULESTE BRAND:

Rebecca Minkoff flyttet til New York da hun var 18 år gammel, for å forfølge sin drøm om å bli motedesigner. Etter å ha startet med å designe statement-vesker som raskt ble populære, lanserte hun sin første kleskolleksjon i 2009. I dag har Rebecca Minkoff utviklet seg til å bli en merkevare med et bredt utvalg av tilbehør, sko, klær vesker og smykker - som selges hos blant annet RevolveclothingShopbop og Boozt.

 

... Mest spilte sang:

Ukens sang er jo nødt til å bli Bad Blood av Taylow Swift (kanskje mest på grunn av videoen!)

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Husk å klikke deg inn hver søndag fremover for neste del av Annettes spalte.

Les også:

Annettes A-list #16

Annettes A-list #15

Annettes A-list #14

NYHETSBREV