© Produsentene

Annettes A-list: Ukens tips og favoritter #18

Annettes A-list #18: Smykkefavoritt

31. mai 2015 av Annette Haga

Denne uken har jeg blant annet vært i Paris med LaRedoute, og latt meg inspirere av den franske stilen! Følg med på bloggen min fremover for å se bilder fra den kule pressevisningen. Og hvis du ikke fikk med deg StylistaTV og Eirin Kristiansen sin miniserie som ble spilt inn i Paris for noen måneder siden kan du forresten sjekke den ut her!

Her er en oppsummering med mine tips og favoritter fra uken som har vært:

DENNE UKENS...

... PLAGG PÅ ØNSKELISTEN:

Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker YSL, og denne cuffen i gull kan gjerne få lov til å pryde håndleddet mitt i sommer! Du finner den her.

... MEST INSPIRERENDE ANTREKK:

Jeg elsker dette 70talls-inspirerte antrekket og kan tenke meg å kopiere det i nærmeste fremtid! Hvor kult er det ikke med rød bandana, stripete genser og vide jeans?

... INSTAGRAM-TIPS:

Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) fra Los Angeles har en veldig inspirerende instagram, og jeg elsker stilen hennes! Hun er flink til å leke seg med farger og mønstre, og er definitivt en å følge med på.

... BESTE KJØP:

Disse skoene fra Nelly er både fine og gode å gå med - og passer perfekt til søte sommerkjoler og shorts! Jeg elsker nudefargen og at skoen er åpen både foran og bak, samt at hælen er kraftig og solid.

...SKJØNNHETSTIPS:

Håret mitt har blitt mye slitt etter bleking og farging, og jeg er sjeleglad for at Olaplex endelig har kommet til Norge (og til frisørsalongene!). Olaplex er en 3-stegs profesjonell behandling for hår som skal farges eller blekes, og blir brukt på kjendiser som Charlize Theron, Cameron Diaz og Khloe Kardashian. Når håret blir utsatt for kjemisk behandling brytes disulfidbindingen i håret ned og kvaliteten blir svekket, men ved å bruke Olaplex ivaretar man kvaliteten på håret ved å binde disulfidbindingene sammen igjen. Dette gjør at håret ikke brekker, og du kan gå gjennom større fargeendringer på håret uten at håret blir ødelagt. Hør med frisørsalongen din om de benytter seg av Olaplex, for dette er helt fantastisk!

... KULESTE BRAND:

Amerikanske Rory Beca designer plagg som er både feminine, sexy og komfortable, og merket har i løpet av fem år blitt et av de raskest voksende. Kvaliteten er helt super, og merket selges i utvalgte butikker over hele verden, som Nordstrom, Saks Fifth Avenue og Neiman Marcus - i tillegg til blant annet Shopbop.com og Revolveclothing.com.

... MEST SPILTE SANG:

'Here' av Alessia Cara har gått på repeat den siste uken, digger den!

LES BLOGGEN TIL ANNETTE HER

Les også:

Annettes A-list #17

Annettes A-list #16

Annettes A-list #15

NYHETSBREV