© H&M

Ny H&M Conscious Exclusive-kolleksjon

Ny H&M-kolleksjon

23. mars 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

20. april lanserer H&M Conscious Exclusive for sjette gang.


Hele kolleksjonen er laget av bærekraftige materialer og det er skjønnhet og sensualitet som står i sentrum for plaggene og kampanjen som frontes av Natalia Vadianova.

I tillegg til damekolleksjonen kommer et utvalg til herre og barn, samt økologiske duftoljer. Kolleksjonen, som er laget for de spesielle anledningene, vil være tilgjengelig i rundt 160 H&M-butikker over hele verden og på hm.com fra 20. april.

FESTKOLLEKSJON

Damekolleksjonen består av lekre, lange og korte kjoler med plisseer og volanger, paljetter, blanke stoffer, luftige bluser og sommerlige blomstertrykk i alt fra sort til gul, lyseblå, rosa, lilla og hvitt.
En skikkelig festkolleksjon med andre ord.

Den lange, hvite kjolen i et tyllignende stoff gir oss skikkelige brudevibber og tenk å være bryllupsgjest eller forlover i den lyserosa plissekjolen!

Tilbehøret er rosa og blå fiskenettvesker laget av resirkulert havavfall, øredobber laget av resirkulert glass og plast og tre par sandaler.

Denne sesongen presenteres også de første Conscious Exclusive-parfymene; et sett av økologiske unisex-oljer som kan brukes hver for seg eller blandes sammen for en helt unik duft. 

 

NYHETSBREV