© Getty Images, produsentene

Ukas trend: Snekkerbukse

Snekkerbukse

15. juni 2016

Hver morgen er det et ufattelig styr og stress med å finne ut av hva man skal ha på seg. Kroppen er kald og trøtt, og man vil ingenting annet enn å gå ut døra i pysjen med dyna godt rundt seg.

Se den hvite vårmoten på Costume.no

Da er det veldig lett å tenke at man heller kan se bra ut en annen dag, for i dag orker man rett og slett ikke. Kanskje er du lei av jeans og en stor strikkegenser hver dag, kanskje ikke; og det er helt greit. Men hvis du mangler inspirasjon på klesfronten, kan denne ukas trend være til hjelp. 

Snekkerbuksa er tidløs, sesongløs og gir uendelig med stylingmuligheter. Det beste av alt er den gir en kul look uten at du i det hele tatt har tenkt over det. Med en ny favorittgenser kan du holde deg akkurat like varm som du vil, og fremdeles ha det lille ekstra i antrekket som du ellers ikke gidder å bruke tid på om morgenen.

Les alle "ukas trend" her!

Gå for en hvit snekkerbukse sånn som

Eirín

og

Annette

for en liten tvist på jeansen. Med et par pumps og en skjorte kan den se utrolig stilig ut på kontoret, og med et par joggesko og en diger genser er du akkurat passe søt og feminin for en kaffedate eller en dag på skolebenken.

Uansett er snekkerbuksen perfekt til både sommeren og vinteren, og er plagget du bør gå for hvis klesskapet virker uferdig uten at du helt vet hvorfor.

Scroll nedover i saken for mer dungaree-inspirasjon!

Shop ukas trend her

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)