© FOTO: H&M

Zara Larsson gjør ekslusivt samarbeid med HM

Zara Larsson x H&M

27. februar 2017 av Ida Ørsal Angvik

I forbindelse med Zara Larssons nye album So Good som slippes i vår, gjør sangerinnen og låtskriveren et samarbeid med H&M før utgivelsen. Samarbeidet består av en eksklusiv kolleksjon utviklet av Zara Larsson og H&Ms design-team. H&M kommer også til å promotere det nye albumet i forkant av den globale utgivelsen 17.mars på skjermer inne i butikkene verden over. 

Jeg er så glad for å samarbeide med H&M. Jeg har alltid vært fan av merkevaren, de er morsomme og tilgjengelige for alle typer jenter, noe som er viktig for meg. I tillegg er det så gøy å jobbe med H&M-teamet! Jeg gleder meg sånn til å dele det vi har jobbet med, sier Larsson i en pressemelding. 

Kolleksjonen er tilgjengelig online og i utvalgte butikker fra 18.mai og er en miks av glamorøse sceneantrekk og edgy street wear som gjenspeiler Zaras personlige stil. 

Zara Larsson har gjort det stort som sanger etter at hun slo gjennom med låta "Uncover" i 2013. Etter et par år som skandinavisk yndling tok karrieren et stort hopp da David Guetta og Zara Larsson spilte inn VM-låta "This one´s for you" i 2016. Zara Larsson ble kåret til en av Time Magazines 30 mest innflytelsesrike tenåringer i 2016. 


Er du en Zara Larsson-fan vil det være mulighet til å forhåndslagre Zara Larssons album "So Good" på hm.com fra og med i dag. 

Ved forhåndslagring legges albumet automatisk til i Spotify-biblioteket med en gang det slippes.

Les også H&Ms intervju med Zara Larsson.FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

 

NYHETSBREV