© Produsentene, Eirín Kristiansen

Ett plagg - tre antrekk: Bukse med sleng

3-in-1: Slengbukse

15. juni 2016

Med våren, sommeren og nå høstens 70-tallstrend, har det store comeback-plagget vært den kule slengbuksen. 

Les også:

Se hva vi i redaksjonen ønsker oss i september!

Tidligere har vi skrevet om blant annet den hvite skjorta, denimskjørtet og kimonoen, og hvordan du kan style hvert plagg på tre forskjellige måter.

Les om alle plaggene her!

Denne uken tar vi for oss buksen med disco-looken som kan brukes nesten hvor som helst. Vi har valgt ut tre forskjellige scenarioer; på kontoret, konsert og til lunsj - tre steder du sannsynligvis (og forhåpentligvis) skal til i høst.

Alle slengbuksene der ute kommer i utallige varianter. Høyt liv, forskjellige farger, lengder og former, men vi har valgt ut den modellen som er vår personlige favoritt i høst. Nemlig Gina Tricots Flared Jeans fra høstkolleksjonen.

På kontoret

Her er det viktig med komfort så vel som personlig stil, selv om det er unødvendig med tusenvis av farger og gærne plagg. På jobb vil vi helst bruke slengbuksen med en enkel skjorte, et par boots og et kult belte for en enkel stil gjennom hele dagen.


Belte, Pieces, 259,-

//

Jeans, Gina Tricot, 399,-

//

Skjorte, Vero Moda, 199,-

//

Kort kjede, H&M, 39,50,-

//

Langt kjede, H&M, 59,50,-

//

Boots, Vagabond, 1 095,-

På konsert

Enten om det er Metallica eller Lady Gaga som spiller, kan du alltids slå deg løs med dette antrekket uten at det blir for pyntet eller rart. Slengbukser et midt i blinken, spesielt sammen med et par lave (for komfort) sko, skinnjakke, en fin topp og et par smykker.


Skinnjakke, Tripp NYC, 1 013,-

//

Ringer, MINT by Timi, 99,-

//

Crop Top, Nly Trend, 129,-

//

Veske, Aldo, 472,-

//

Sko, Vans, 699,-

//

Jeans, Gina Tricot, 399,-

 

Til lunsj

Om du er mye på farten, er sannsynligheten for en lunsj ute ganske stor. Uavhengig om du er alene, med venninner, kolleger eller på en date, er slengbuksen et godt valg. Vi vil style den med en klassisk bomberjakke, lave boots og en denimskjorte for en avslappet og kul look.

NYHETSBREV