© Getty Images, Instagram: @vanessaanela

Hårfrisyrer for langt hår

Tips og triks for deg som har langt hår, for langt hår trenger absolutt ikke være kjedelig!

17. november 2017 av Stylista-teamet

Vil du prøve noe nytt med håret? Vi fant tre kule frisyrer for langt hår som er veldig lett å style uten hjelp.

Disse hårfrisyrene funker fint i hverdagen og krever lite produkter og ikke så mye tid heller.

Her er våre tips om tre hårfrisyrer for langt hår, som har dominert både på catwalken og på gatene under moteukene verden over.


3 HÅRFRISYRER FOR LANGT HÅR

 

GLATT HÅR

Superglatt hår sørger for en kul look for deg som har langt hår. Det gir deg en veldig glamourøs og sofistikert look. En fin og lett makeup er nødvendig her, da denne looken setter ansiktet i fokus.


Med et tydelig og rett midtskill får du en skikkelig trendy frisyre. Hvis du har skikkelig langt hår nå så er du heldig, det er nemlig en av sesongens heteste trender.

Til denne rene looken kan du la håret henge løst, eller ha det i en stram hestehale.

FEMININE BØLGER

Perfekt for både hverdags og fest er den feminine bølge-looken. Fine bølger gir deg ekstra volum og fylde. Du kan bruke en krølltang eller en stor hårbørste og hårføner. Det er egentlig lett å få fine bølger, men du bør preppe håret ved å bruke litt hårskum eller hårspray før du skal lage bølgene. Dette for at bølgene skal holde lengst mulig.

Krøll små deler av håret om gangen og gre en tykk børste gjennom håret mot slutten for å myke de ut.

FLETTER FOR LANGT HÅR

Fletter er igjen tilbake i motebildet. På catwalkene har designerne valgt å bruke fletter på mange kreative måter, fra å lage flettekrans til å lage flotte fiskebenfletter og fossefallfletter. Fletter går også nesten alltid igjen i motebildet fra sesong til sesong. Så lærer du deg noen av disse, er du safe på frisyrefronten i mange år fremover.

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!

NYHETSBREV