© Instagram, Eirín Kristiansen, Produsenter

Hold deg fresh hele dagen: 6 tips

Hold deg fresh hele dagen

23. august 2017 av Charlotte Sørvald

Sliter du med å holde sminke, hår og humør på topp gjennom en hel dag? Du er ikke alene - det er ikke alltid lett å holde seg vakker og plettfri i en stressende hverdag. Her er noen tips til hvordan du kan holde deg fresh fra du drar hjemmefra om morgenen til du kommer hjem på kvelden!

Prøv disse triksene og vi kan (nesten) garantere at du vil føle deg bedre.


Hold deg fresh hele dagen med:

1. Vann med sitron

Kok opp litt vann med sitron, la det bli avkjølt og drikk sammen med frokosten din. Sitronvann er superbra for fordøyelsen, forbrenningen og huden.

 

2. Primer

Bruk en primer under sminken slik at den sitter bedre på. Ingenting er verre enn sminke som begynner å sprekke opp, men med en primer vil du unngå dette problemet.
Et godt tips er å ikke påføre FOR mye sminke, da naturlig sminke er lettere å holde vedlike en hel dag. Få tips til naturlig sminke på Costume.no.

Fra Dior, 410,-

3. Tørrshampo og hårpudder


Bruk litt hårpudder i røttene for volum før du drar hjemmefra. Ha med deg en tørrsjampo som du kan bruke utover dagen dersom håret blir fett. Husk å gni det ordentlig inn slik at du ikke får grått/hvitt hår.

Fra Moroccanoil, 119,-

4. Ansiktsspray 

Det er ofte ganske tørr luft på et kontor, noe som gjør at huden din vil bli tørr utover dagen. Ha en ansiksspray tilgjengelig når du er på jobb eller skole, og spray den på når du føler det trengs. Det vil føles forfriskende og oppkvikkende - supert triks før prøver eller møter.

Fra Elizabeth Arden, 167,30,-

5. En god deodorant

For å føle deg fresh må du lukte godt! Invester i en god deodorant som holder gjennom hele den travle skole - eller arbeidsdagen.

Fra Dove, 55,-

6. Blotting paper

Dette er helt genialt. Bruk blotting paper i ansiktet for å fjerne overflødig olje i ansiktet som bygger seg opp gjennom dagen.

Fra Shiseido, 225,-


Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM

Vi er også på snapchat; Stylistano

NYHETSBREV