© Getty Images

Lyst på perfekte øyenbryn à la Cara Delevingne?

Hemmeligheten bak perfekte øyenbryn.

11. september 2017 av Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg

Det er ingen tvil om at helt ribbede, tynne streker av noen øyenbryn er helt ut. Som alt annet følger også øyenbryn trender. Og nå er det fyldige, naturlige og mørke bryn som dominerer skjønnhetsbildet.
Men det er jo ikke alle som er like heldige som modell, it-girl og skuespiller Cara Delevingne, og har perfekte, naturlige bryn.
– Tilsynelatende i alle fall.

Noen, kremt, nappet ihjel brynene sine da de var 13 og har aldri fått de tilbake, andre har bare mindre hårvekst eller lysere hår. Men det er mange ting som kan redde et par stusslige bryn. Øyenbrynsblyant, brynskygge, hjemmefarge, farge hos frisør eller skjønnhetssalong og nå også øyenbrynsextensions (jepp pålimt hår), 3D Sleekbrows (pigmentert gelè som legges mellom hårene i brynet og gir en effekt av fyldigere bryn) og microblading.  

Les også: Superproduktene for tørr og sensitiv hud!

SLIK FARGER DU ØYENBRYNENE SELV

Men for oss som ikke har råd eller orker å bruke mye tid og penger på brynene, er hjemmefarge det beste. Det eneste problemet, bortsett fra at det er vanskelig å få de helt like, er at hjemmefargen ikke sitter særlig lenge.

Men nå har Vogue.com funnet løsningen. Eller rettere sagt makup-artisten Mark Edio. Og det er så enkelt som skjeggfarge. – Ja, du leste riktig. Her kjøper du skjeggfargeSminkeguru Edio sverger til skjeggfarge fordi den er laget for ansikt, kommer i naturlige toner og er laget for å farge tynne hårstrå som skjegg, men også bryn er, sier han til Vogue.com.
Og det sies at det varer i flere måneder!

SLIK GJØR DU DET!


– Dette må vi jo bare teste!

5 PERFEKTE "BROWMENTS" MED CARA: 


FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT: STYLISTANO

NYHETSBREV