Sjekk supermodellenes søte, små tatoveringer

Supermodellenes tatoveringer

13. juli 2017 av Annette Haga

Det er ikke noe nytt at modeller elsker tatoveringer (selv om de ofte blir retusjert vekk i moteserier), og i en bransje der man lever av å være et lerret er det mange som ønsker å gjøre kroppen sin litt mer personlig. Det er kanskje derfor små tatoveringer er noe mange supermodeller har til felles, alt fra små stjerner, hjerter og ordtak til litt større og iøyenfallende motiver. 

Sjekk om du klarer å se alle tatoveringene på bildene under! 

TATOVERINGENE MODELLENE ELSKER:

Foto: Getty Images og @jessicastamofficial

Erin Wasson er en av de mest tatoveringsglade supermodellene, og har tidligere uttalt: "I’m the girl who just thinks up something as I’m walk into a tattoo parlor and I’m getting it an hour later. I believe in ornamentation of the body… I believe if you feel it, you should just do it". Ser du at det står HIGHFIVE på armen hennes? Cara 

Delevingne tok sin første tatovering i 2013 og siden har det blitt langt flere. Jessica Stam sin fingertatovering ser ut som den kan være til ære for Harry Potter. Vi synes i alle fall den er kulere enn de tre kinesiske symbolene hun har på foten...

Foto: Getty Images

Her er noen flere av Cara Delevingne sine tatoveringer på øret og fingeren, samt Gisele Bündchen sin lille stjerne.

Hvor bra er selfiene dine? Test her!


 

Foto: @rosiehw og @catmcneil

Rosie Huntington-Whiteley har valgt et diskret hjerte, sammenlignet med de mange, små tatoveringene til Catherine McNeil. Meow!

Foto: Getty Images og @officialjdunn

Danske Freja Beha Erichsen har minst 16 små tatoveringer, blant annet "serendipity is life" og "this too shall pass" i tillegg til en rekke symboler. 

Kate Moss sin mest kjente tatovering er ankeret på håndleddet, og britiske Jourdan Dunn går gjerne for litt større varianter. Slik som Hamsa-tegnet på armen, som faktisk er helt likt designet på baksiden av telefonen 'Limited Edition HTC One M9 INK' (som hun var kampanjemodell for, naturligvis).


 

Vil du ha alle Stylista-nyhetene direkte på mail? Meld deg på vårt nyhetsbrev! 

Foto: @joansmalls og @catmcneil

Joan Smalls har tatovert sitt eget navn på kroppen, og her er Catherine McNeil igjen - denne gangen ser det ut som om de fleste tatoveringene hennes har blitt retusjert bort med unntak av én.

Foto: @suviriggs @anja_rubik, @bambilegit og @abbeylee

Tatoveringer på håndleddet er noe som går igjen hos supermodellene, og øverst til venstre ser du de tre strekene på håndleddet til Suvi Koponen. Både Anja Rubik og Bambi Northwood-Blyth har hver sin dyretatovering (av en rotte og et rådyr), og Abbey Lee Kershaw har tre stjerner bak øret.Makeupartistene du må følge på Instagram ser du her! 

Foto: Getty Images

Kate Upton har blant annet tatovert en hestesko på håndleddet og Chanel Iman har sitt eget navn under en kleshenger i nakken.

Foto: @isabelifontana, First View Getty Images

Den brasilianske modellen Isabeli Fontana har flere tatoveringer, og den fargerike cartoon-figuren på venstre arm er langt mer iøynefallende enn et lite symbol. S

uvi Koponen har tatovert inn stjernetegnet Væren bak øret, og på ryggen til Alessandra Ambrosio finner du en liten katt som hviler på en halvmåne med en dinglende stjerne under. Åpen for tolkning!Se årets hotteste strandveske på Costume.no

Foto: Getty Images

Julia Nobis er en av de mest ettertraktede modellene på catwalken, noe hun har til felles med Freja Beha Erichsen.

Foto: @stefvanderlaan

Begge bildene ovenfor er av den nederlandske modellen Stef van der Laan, som har tatovering av både en krone og et hjerte.

FØLG @STYLISTANO PÅ 

FACEBOOK

 OG 

INSTAGRAM!

Psst! Vi er på Snapchat også: stylistano :)