Vinn nyttårsgave fra Isadora!

Vinn nyttårsgave fra Isadora!

21. januar 2017

Har du lyst til å freshe opp sminkevesken med nye produkter til 2017?

Vi deler ut denne superfine goodiebagen fra Isadora, med følgende produkter:

Color Correcting Concealer:

 

Fargekorrigerende concealer for å korrigere og nøytralisere ujevnheter og misfarginger i huden. 

Brow Shaping Gel:

 

En supersmart gele med lett farge. Børst brynene til den formen du ønsker, og de holder seg på plass hele dagen. Fyll i med en øyenbrynsblyant om du ønsker mer farge/definering av formen.

Eye Shadow Palette 01 Wonder Nudes: 

Med 12 farger perfekte for både hverdag og fest- gå for den nøytrale nude looken eller velg de mørkere skyggene for en sotet look.

Gloss Glacè 01 Diamond Glace:

 

Gloss Glacè har en optisk forstørrende effekt og gir fantastisk glans. Fargen Diamond Glace er super å legge oppå din favoritt leppestift for å tilføre den litt ekstra glans.

Face Sculptor Strobing Warm Glow:

 

Med denne paletten får du den rette gløden til bade fest og hverdag! Stryk lett over kinnben, øyenbrynsben, kraveben og de områdene du ønsker skal fremheves. Er også superfine som øyenskygger.

Perfect Blush nr 64 Frosty Rose: 

En rouge som gir den perfekte touchen for litt farge i kinnene. Kan brukes alene eller sammen med highlight og solpudder.

Lip Desire Lipstick nr 56 Rosewood: 

Denne leppestiften er rikt pigmentert og er enkel å påføre med den skrå applikator tuppen. Konsistensen er silkemyk og gir fukt, samtidig som at den sitter godt.

Sculpting Lipliner nr 56 Rosewood: 

Matchende lipliner til leppestiften er supersmart! Tegn opp leppekonturene før du fyller inn med Lip Desire Lipstick. Liplineren kan også brukes alene som leppestift- den gir da et matt resultat og sitter ekstra godt fordi den er vannfast.

Wonder Nail nr 539 og 540: 

Wonder Nail er IsaDoras bestselgende neglelakk som sitter opp til en uke og som finnes i mange fine farger for enhver smak. Børsten dekker neglen perfekt med ett strøk, og jevner samtidig ut riller i neglens overflate for en glatt finish.

Ultra-Cover Compact Powder nr 23 Camouflage Nude: 

Ultra dekkende og problemløsende pudder som dekker couperose, røde årer, neser og kinn. For normal til fet hud. Perfect som finish over foundation, eller bruk alene.

 

Verdi ca 1.900 kr! 

Svar på spørsmålet:

 Hva heter Isadoras siste foundation som gjør deg selfie- klar på 1-2-3?

i kommentarfeltet under for å delta i trekningen.


OBS! Oppgi en gyldig mailadresse, så vi får tak i deg hvis du vinner. 

Meld deg også på vårt nyhetsbrev!

Vi trekker en heldig vinner den 4. januar! Godt nytt år!

NYHETSBREV