Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

10 problemer høye jenter har

Da vi ramset opp problemer lave jenter har, skjønte vi fort at en lignende liste måtte lages for jentene på andre siden av skalaen. Nemlig de høye jentene. De har minst like mange problemer som alle de andre gruppene vi har tatt for oss har, så vi håper dere gir litt trøst og medlidenhet til en høy jente i nærmeste fremtid. 

Les også: 10 problemer vi med krøller har

10 problemer høye jenter har
 

1. Høye hæler

Følelsen av å være en sjiraff på høye hæler er ikke særlig appellerende for noen, men er dessverre en realitet for mange høye jenter. Kjæresten blir ukomfortabel og spør om du vær så snill kan du bruke de lave sandalene i kveld, og venninnene dine blir så små der de går ved siden av deg med høye boots. 

2. Korte kjoler

Alle korte kjoler blir for korte for høye jenter. Du finner den perfekte kjolen på H&M, akkurat passe sexy - helt til du prøver den på. Kjolen dekker knapt det private, og du tør ikke engang tenke på hva som vises hvis du setter deg ned. Nei, jakten fortsetter! (En mannlig kollega prøver å argumentere at menn ikke har noe i mot dette, men ærlig talt - en rumpe på lufting er ikke særlig sexy!) 

3. Hensyn

Alle barns frykt er at noen med stort hår eller at en høy person skal sette seg foran dem på kino. Dette er naturligvis ikke noe å få dårlig samvittighet for hvis det har skjedd deg, men det er nok enklere sagt enn gjort. Man vil jo gjerne at de bak seg skal få sett Beyoncé på scenen i Oslo Spektrum, de også...

4. Spørsmål og bemerkninger

"Oi, du er skikkelig høy!" "Hvor høy er du egentlig?" "Hvorfor har du på deg hæler når du allerede er så høy?" Sånne dumme spørsmål får høye jenter hele tiden, og det blir rimelig irriterende etter tre timer ute på byen og du har fått minst ti spørsmål allerede. Har du aldri sett en høy person før?

5. Dansebevegelser

Å danse blir bare et kaos av armer og ben som prøver å følge rytmen systematisk. Venninnene dine danser som Rihanna og J-Lo, mens du er en litt sløv Kanye West. Men ikke bekymre deg - alle føler seg kleine på dansegulvet; slipp deg løs og husk at personene i rommet ikke husker deg dagen etter uansett!

Klikk her for å lese flere jenteproblemer!

6. Lange flyturer

Har du noen gang reist deg opp fra en 3 timer lang flytur og vært skikkelig uggen i bena? Tenk deg at du hadde nesten dobbelt så lange ben og gjør om flyreisen til en på 7 timer. Kan du forestille deg følelsen? Høye jenter mister følelsen i anklene til slutt! 

7. Skostørrelse

Å finne fine, passende sko i riktig størrelse er en liten krig med alle skoforhandlere der ute. I tillegg til å aldri finne klær som passer, må man også innse at spesialbutikken for store føtter kanskje er neste destinasjon. Det andre alternative er nesten 1000,- for ett par - importert fra USA.

8. Crop Tops

Heldigvis er magetopper in, men hvis looken du gikk for var representabel og anstendig, funker ikke crop top'en som egentlig er en strikkegenser du kjøpte på salg. Greit nok at noen topper så vidt dekker magen, men det er ikke like kult når du gjesper og strekker armene over hodet... Og BH'en nesten syntes...

9. Jumpsuit

Jumpsuit, overalls, snekkerbukse, catsuit - hva enn det nå heter, så er det uansett helt uaktuelt. Ett ord: Cameltoe. Et fryktet fenomen, og spesielt relevant for høye jenter. Kjipt, fordi du skulle gjerne ha hevet deg på den kule denimtrenden med et par overalls, men den gang ei. Kanskje de en gang lager et eget (billig) klesmerke for høye jenter ut av medlidenhet?

10. Bukser

Høye jenter er på evig buksejakt for å først og fremst finne en som er lang nok på bena, men også finne en som sitter bra over rumpa og som strammet fint nedover bena. Typisk at denne drømmebuksa som regel koster en halv månedslønn...

Les også: 14 kule hårsmykker

10 brunetteproblemer leser du om her!

Se T-skjorta alle snakker om på Costume.no

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano

 

Kommentarer

Stine
Nåvel. Stor sko? Er 185 høy og bruker str 39.

Legg til kommentar

Relatert innhold