Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

10 problemer jenter i et forhold har

Sist hadde vi "10 problemer single jenter har", men denne uken er det klart for de som ligger i den andre kategorien, nemlig jentene med kjæreste. Å være i et forhold er som regel veldig fint og flott - MEN for de fleste er det tider hvor ikke alt går på skinner. Her er en liste over de 10 mest irriterende tingene ved å være i et forhold.

Her kan du lese mer om jenteproblemer

Les også: Mascaratriksene du må kunne

Svigerfamilien 
Ok - vi begynner med det verste! Neida, men svigerfamilen kan for mange være en stor utfordring. Har du noen gang vært med kjæresten på tur med hele hans familie? Dette kan være en stor prøve for mange forhold - en prøve som ikke alltid blir bestått. 

Krangling 
"WE WERE ON A BREAK". Enten  det er krangling på byen, eller mer alvorlige problemer som "hvem gikk ut med søpla sist" (haha neida), så er krangling aldri gøy - men vanskelig å unnslippe helt i et forhold.

Ross-Friends

 

 

Hensyn 
Når du var singel så kunne du gjøre akkurat som du ville, men den tiden er over! Nå må du faktisk ta hensyn til et helt annet menneske - SUKK.

Jenteting
Fordi du ikke bare kan tenke på deg selv...så er det noen ting som må nedprioriteres, som for eksempel: ha "Sex and the City"-maraton til du er firkantet i øynene (eller du kan, men det er ikke like populært).

Soving 
Vi er ganske sikre på at de fleste jenter har følt på dette problemet. Hvor mange ganger har du våknet midt på natta og trodd at det var krig? Snorking er faktisk et stort(!) problem for mange i et forhold. For ikke å snakke om uutholdelig varme under en dobbeltdyne. Nei, det å sove sammen er ikke alltid like romantisk som flere kanskje ville påstå.

Sjalusi
Som med Blair, Chuck og "Lord Marcus Beaton" - noen ganger er det lov med litt sjalusi. MEN det er viktig å passe på at det ikke blir for mye av det. Blair-Chuck

 

Oppmerksomhet
Når du tar på deg et litt sexy antrekk for å imponere kjæresten, men finner ut at det er fotball på tv. Ja, det er bare å si hadet til alt som heter oppmerksomhet og kosing.

Single venninner 
"Bli med ut a" - Ja, det er alltid noen single venninner som ikke skjønner konseptet: "ligge på sofaen med kjæresten og være kjip på en LØRDAG". (Jenter i et forhold får igjen for denne i punkt 5 i "10 problemer single jenter har").

Meldinger
Når du skriver en lang og dyp melding til kjæresten, og svaret er: OK. Ett ord om det: Nedtur.

"Den tiden av måneden"
Når kjæresten ikke skjønner at du MÅ faktisk spise opp all sjokoladen og isen for ikke å dø. Mensen er ikke alltid så gøy, og spesielt ikke når du må dele mat og godteri!

MEN...
Uansett hvor mye problemer dere måtte ha i et forhold, så er det vel ofte at det ender som med Chuck og Blair?

Følg @Stylistano på FACEBOOK og INSTAGRAM 
Vi er også på Snapchat - stylistano
 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold