Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

3 antrekk til Valentines day

(Inneholder annonselenker)

Vi jenter bruker gjerne enhver anledning vi får til å pynte oss litt ekstra. Valentines day er rett rundt hjørnet og vi har funnet tre fine antrekk til Valentines-daten. La deg bli inspirert av vårens store trend: blomsterprint, og kombiner kjolen eller blusen med kult tilbehør. 
 

Romantiske blonder
 

Kjole fra Chi Ch London, 849 kr // Veske fra Mango, 499 kr // Øredobber fra Dyrberg/Kern, 299 kr

Skinnjakke fra New Look, 499 kr // Sko fra NLY Shoes, 499 kr

Dette romantiske antrekket er perfekt til en Valentines-date på restaurant eller på en forestilling. Siden det er februar må du nesten style antrekket med en sort, varm strømpebukse og et stort skjerf. Vi har valgt en rocka skinnjakke for å gjøre antrekket litt tøffere slik at du også kan ha det på deg på en konsert eller på et avslappet sted for noen drinker uten å se overpyntet ut. Da kan du bytte ut de høye støvlettene med noen lave ankelstøvler. 

Sofistikert mønster

 

 

Bluse fra HM, 399 kr // Sko fra Zara, 259 kr // Øredobber fra Skagen, 599 kr

Veske fra Mango, 349 kr // Bukse fra Anna Field, 449 kr

Dette er det perfekte antrekket til en Valentines date på en tirsdag, som Valentines day er på i år. Dette kan du nemlig ha på deg på jobb og gå rett fra jobb til date. Bare ta med litt ekstra sminke og parfyme så er du klar for Valentines day. Bluse og bukse passer til alle slags dater fra kino til en fin restaurant. Man ser alltid velkledd ut i et slikt antrekk og for å gjøre litt ekstra ut av det, kan du ta på deg en lekker rød leppestift. Hva er vel mer Valentines enn det? 

stilig og sexy

Sko fra Zara, 679 kr // Kjole fra Missguided, 599 kr // Veske fra Pieces, 299 kr

Smykke fra HM, 79,90 kr

Denne kjolen er så fin! Den er kort, men med de lange ermene og det fine mønsteret gjør at den ser stilig og sofistikert ut. Med en tykk, sort strømpebukse under blir det ikke for vågalt med så kort kjole og lårhøye støvletter heller. På Valentines day er det lov å kle seg litt sexy altså. Med en kul fuskepels er du klar for hvilken som helst Valentines date. 

Mer mote:

Vårens trender 2017

T-skjorter med trykk
 

Følg @Stylistano på facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold