Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Bli med på Stellas karrierekveld

Vel møtt til en inspirerende kveld med foredrag fra sterke, smarte damer, vakker musikk og velfylte goodiebags. 

Les mer om selvutvikling på stellamagasinet.no.

Bli med Stella på en kveld full av inspirerende påfyll. Du får møte den prisvinnende journalisten Ingvild Wedaa Tennfjord som sluttet i jobben for å dyrke sin lidenskap for vin, tidligere basehopper Karina Hollekim som knuste alle beina i underkroppen og fikk beskjed om at hun aldri ville kunne gå igjen, og gründer Ida Backlund som startet sitt eget firma som 22-åring.

Kveldens konferansier er komiker og Stella-spaltist Sigrid Bonde Tusvik, mens Ingrid Olava står for musikalske innslag.

Sted: Edderkoppen Teater i Oslo.

Dato: Tirsdag 29. april.

Tid: Kl. 18.30. Dørene åpner 18.00.

Pris: 375 kr eks gebyr.

Er du abonnent? Som medlem av Mitt Stella får du rabatt. Prisen på billetter er da 325 kr. Dersom du er abonnent er du automatisk medlem. Gå inn på Mitt Stella for å registrere deg. 

Billetter kan bestilles på Billettluka.no, og medlemmer kan bestille fra Mitt Stella

 Kveldens foredragsholdere:

 

Ingvild Wedaa Tennfjord (37) Den prisvinnende journalisten sluttet i jobben for å bli verdens beste vinskribent. Nå har hun gitt ut bok, blitt vin-spaltist i A-magasinet og er godt i gang med sommelier-utdannelsen. Hør tobarnsmorens foredrag om hvordan hun våget å kaste seg ut i helt ny tilværelse og starte med blanke ark på et felt hun var veldig nysgjerrig på, men egentlig ikke visste noe som helst om.

 

Karina Hollekim (38) Den tidligere basehopperen knuste alle beina i underkroppen og svevde mellom liv og død før hun startet den lange veien tilbake. Legene trodde hun aldri ville gå igjen, men nå både klatrer hun og står på ski. Hør hennes inspirerende historie om hvordan hun bygget seg opp og fant en ny mening med livet.

 

Ida Backlund (29) Allerede som 22-åring bestemte den svenske løshår-gründeren seg for å starte sitt eget firma. Nå omsetter Rapunzel of Sweden for nærmere 100 millioner i året, og Ida leder rundt 40 ansatte fra kontoret i Umeå. Gjennom nettbutikken selger de extentions, parykker og hårpleie til over 60 land. Ida har hele tiden satset stort, og ser ikke noen grunn til å mislykkes i ambisjonen om å bli hårbransjens Ikea. Denne kvelden deler hun sine erfaringer og råd for å våge å satse på det man tror på.

 

Her kan du lese mer om og se bilder fra tidligere karrierekvelder:

Karrierekveld 2012

Se bilder fra karrierekvelden 2012

Blder fra karrierekvelden 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Folk som liker

Relatert innhold