Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

De mest trendy hårfargene 2017

Her er de mest trendy hårfargene i 2017. 

Nytt år, ny hårfarge? 
Vi jenter elsker å forandre på håret og de fleste av oss tør ikke å gå all in hver gang og klippe det. Derfor er hårfarge noe de fleste av oss kjenner til. 

Men hvilken farge bør du gå for nå? Her er seks hårfarger som du kommer til å se mye av i 2017. 

Lyst på sexy bølger? – Slik lager du bombshell waves!

 

Hårfarger 2017

Blorange

Dette er årets it-farge deluxe. Oppkalt etter "blood orange", er den en mellomting mellom rosa, rød og oransje. 

blorange

Bronde

Bronde er en mellomting mellom blondt og brunt hår. Ofte har man et brunt utgangspunkt og legger inn striper slik at man får denne lekre mellomfargen. 

TIPS: Prep håret før farging. Gi håret en hårmaske et par dager før du stikker til frisøren. Fuktigheten vil hjelpe håret med å holde pigmentene bedre. Hvis du har sensitiv hodebunn, unngå å bruk sjampo dagen før. Kjemikalier som brukes i sjampoen kan irritere huden, den naturlige oljen i hodebunnen vil beskytte bedre. 
 

nettenetsea

@nettenestea

Sombré

Møt ombrés vinterklare yngre søster. Hårfargen har en lignende gradering som ombré, men har en mykere, mindre dramatisk effekt. Fargen gir glød til ansiktet, og med godt frisørarbeid (god blandingsteknikk) ser fargen naturlig ut.

Sjekk ut ombré + sombré: Ecaille

TIPS: Du kan fortelle frisøren din at du for eksempel ønsker en honning-farge, men ender opp med en brunaktig en i stedet for den gylne du kanskje tenkte. Hvis du har en spesiell farge i tankene, ta med bilde! Da unngår du eventuelle misforståelser.

chrissy teigen sombre har

Chrissy Teigen har en mørk og naturlig bunn med lyse striper, som kan se ut som balayage ned mot spissene. Som med ombré, starter også sombré nemlig ikke helt oppe ved røttene. Dette gjør fargen enkel og rimelig å opprettholde fordi du ikke trenger å ta etterveksten så ofte. Med mindre du også farger bunnen. 

PlatinaBlond

Den helt lyse blonde fargen går aldri av moten. Den dukker stadig opp i motebildet enten med farget bunn eller med en litt røffere og mørk ettervekst.
De som ikke er naturlige blonde, gjør som Kardashian/Jenners og Cara: helbleker håret. Hvis du velger mørke røtter, gjør det at etterveksten jobber sammen med hårfargen, i stedet for å jobbe mot den. 

Tips til deg som bleker håret ser du her!

TIPS: Tenk vedlikehold. Vær realistisk med tanke på hvor mye du kan håndtere- er det for dyrt å dra til salongen for touch-ups hver tredje uke, gå for nyanser som er nærmere din naturlige farge, eller gå for striper som rammer inn ansiktet. Forsterk din egen hårfarge i stedet for å velge en drastisk ny farge. Det vil gi deg mye igjen for pengene

Og husk at å helbleke håret sliter veldig på det og det er ikke sikkert at håret ditt tåler det. Snakk med en frisør! Blekingen du kjøper til hjemmebruk er mye sterkere enn den i salong og kan virkelig skade håret ditt. 

Slik går du fra mørk til blond!

 

cara delevigne platinablond

Beige Blond

Beige er superhot i år. Enten du går for en varm, gyllen variant, eller en kaldere beige. 
Denne hårfargen er "snillere" mot ansiktet ditt enn den platinablonde. 

Snakk med en frisør for å finne den rette nyansen for deg og din hud. 

taylor swift harfarge

TIPS: Når du først farger håret, bruk de ekstra kronene på en god sjampo og balsam, altså de som er laget for farget hår

 

mørk sjokolade

En rik og mørk brunfarge er klassisk, og hvis du er naturlig brunette som Selena Gomez, er den lett å vedlikeholde. Bonusen er: jo mørkere håret er, jo bedre reflekterer fargen lyset. Det gjør håret superglansfullt som Selenas. 

Denne må du se: 10 problemer brunetter har!

TIPS: Om du vil at fargen skal vare lengre, vask håret sjeldnere og gjerne med kaldt vann

selena gomez med sjokoladebrunt hår

 

Flere hårsaker du må sjekk ut: 

Slik får du IT-frisyren The Half Bun

Vårens fineste hårtilbehør

Flettene du må kunne

 Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold