Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

De morsomste brettspillene

Vi elsker brettspill! 
Hva er bedre enn å samles å spille gode, gamle brettspill? 
 

 

 

Påsken er perfekt for spill. Vi har mer tid til å være sosiale og det er gøy å finne på noe sammen. 
Inviter venner eller familie på en skikkelig spillkveld med forskjellige brettspill og godis. 


Se også påskehuskelisten vår!

 

De beste brettspillene

 


Ryktet går

ryktet går spill


Tegnespill hvor man skal gjette seg fram til hva motstanderne har tegnet. Utrolig gøy og spesielt hvis man er dårlig til å tegne. Det finnes to versjoner hvor denne er mer familievennlig og den andre er for voksne. 


Alias

alias spill

Ordspill der en på laget skal få de andre til å gjette hvilket ord han forklarer. Her er det om å gjette så mange ord som mulig og det kan bli et heftig tempo. Supergøy. Det finnes flere versjoner av Alias også, Party Alias er også veldig gøy. 

Ticket to ride

ticket to ride spill
Dette blir du hekta av! Ticket to ride er et togspill der spillerne samler togkort til å bygge jernbaneruter. Jo lengre strekninger, jo flere poeng og man får oppdrag under veis. 


Politisk ukorrekt

politisk ukorrekt spill

Norsk versjon av det amerikanske spillet Cards against humanity. Her skal man lage de drøyeste setningene ved hjelp av ordene du får utdelt. Og dette kan bli drøøøøyt... 


Who am I 

who am i spill


Morsomme drikkebrikker som også er et spill. Dette kjøpes på Teknik Magasinet. Du får et kort, som festes på nesen. Kortet viser en munn og så skal du gjette hva du er, eller hva du gjør. 


Kortskalle

kortskalle spill

Med båndet du fester rundt hodet, fester du to kort. Et viser hvem du er og det andre hvor du er. Alle de andre spillerne ser hvem og hvor du er, men du må gjette deg fram til svaret med ja og nei-spørsmål. 

Husk å meld deg på påskekonkurransen vår!


Monopol

monopol spill

Gode, gamle Monopol. De nye spillene har ikke penger, men kortautomat. Spillet handler om å kjøpe og selge gater, bygge hus og hoteller og eie mest til slutt. Settlers fra Catan

settlers spill

Strategispillet der man bygger en sivilisasjon ved hjelp av råstoffer som man samler. Maks fire spillere, men man kan kjøpe tillegg. Dette blir du også hekta på og det kan vare leeeenge. 


Speak Out

speak out spill

Dette er SÅ gøy! Spillerne skal uttale setninger mens de har et munnstykke i munnen som gjør at den ikke kan lukkes. Med andre ord: man ser så morsomme ut. 


 

Mer påskegodt du kan kose deg med: 

Gult: Se våre gule favoritter

Boktips: Bøkene vi vil lese i påsken

Krim-seriene du må se i påsken

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold