Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Den beste hudrutinen for høst og vinter

Hudrutiner er viktig og vi har alle våre metoder. Men du bør ikke ha den samme rutinen hver sesong. Akkurat som med at moten skifter fra sesong til sesong, bør hudrutinene dine også gjøre det. 
 

 

 


Om høsten og vinteren pakker vi oss inn med lue, skjerf, ull og varme jakker, mens om våren og sommeren har vi på oss mindre og lettere klær. Sånn bør det være for huden din også. 
Du investerer sikkert i flere nye plagg hver sesong og på samme måte bør du investere i hudpleieprodukter som er tilpasset din hud og sesongen. 

Kombinert hud? Dette er produktene for deg!

Det finnes utrolig mange forskjellige produkter og det er lett å gå seg vill i jungelen. Primer, serum, toner, dagkrem, nattkrem, rens, skrubb, olje... Når skal man bruke produktene? I hvilken rekkefølge? Og trenger du alle? 

Her er 7 enkle steg til en god hudrutine til høsten og vinteren: 

1. Rens
En god rens fjerner smine, skitt og urenheter og forbereder huden på de neste stegene og produktene. Finn en rens som passer til din hudtype og rens godt og lenge hver morgen og kveld. 
Ekstra bra er det hvis du tar en dobbelrens på kvelden. Dobbelrens, eller "double-cleansing" er en trend om dagen og er akkurat som det høres ut som: du renser ansiktet to ganger. Først med en renseolje og så med en vanlig ansiktsrens. 

hudrens

Origins Clean Energy Gentle Cleansing Oil, 225,-// Clarins Extra-Comfort Cleansing Cream, 245,-
 

2. Toner
Denne kan du hoppe over, men en god toner kan forbedre hudens overflate, gi den mer glød og gjøre at huden tar imot de neste produktene bedre. Og ikke minst: gi ekstra glød. 

toner til hud
The Bodyshop Vitamine E Hydrating Toner, 139,-

3. Serum
Et serum går dypere i huden enn en krem og gjør at huden tar til seg mer fukt hvis du har tørr hud. 

serum
Biotherm Aquasource Deep Serum, 479,-

 

Slik får du tykkere hår uten extensions!


4. Fuktighetskrem

Dagkrem og nattkrem er å anbefale. Bruk god tid og smør kremen godt inn i huden i ansiktet og på halsen. 

fuktighetskrem
Dior Hydra Life Pro-Youth Comfort Creme, 560,-

5. Olje
Påføres morgen eller kveld, eller begge. Det kommer an på hvordan huden din er. Har du veldig tørr hud om vinteren, kan olje være en redning. Her strides det om i hvilken rekkefølge den skal påføres. Du kan påføre den før serumet, men også over fuktighetskremen. Og her er det bare noen få dråper som skal til. 

olje hud
Bobbi Brown Skin Moisture Solution Remedies, 390,-

6. Øyekrem
Du blir aldri for ung til øyekrem. Den hjelper ikke bare mot rynker og linjer rundt øynene, men gir også fukt. Huden rundt øynene er supertynn og trenger fukt og beskyttelse. 

oyekrem

Nuxe Merveillance Expert øyekrem, 309,-

7. Solfaktor
Det trenger du kun om dagen. Solfaktor 30 bør være det siste laget du fåfører huden hver eneste dag uansett årstid. Enten i form av en solkrem til ansiktet, eller at du har en fuktighetskrem med faktor. 
Det er nemlig ikke bare når du soler deg at huden blir utsatt for UV-stråling, som kan resultere i solskader, pigmentflekker og hudkreft. 

solfaktor
Elizabeth Arden PRO Triple Action Protector Broad Spectrum SPF 50, 989,-

 

Mer skjønnhet: 

Annijors favorittsminke

Lær deg å highlighte som en proff

 

FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM!
VI ER OGSÅ PÅ SNAPCHAT; STYLISTANO 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold