Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Hårfrisyrer for deg med rundt ansikt

@selenagomez// @chrissyteigen

Det finnes mange ansiktsformer og hårfrisyrer. Men hvilken frisyre passer best til oss med rundt ansikt? 

Har du noen gang drømt deg bort på Instagram eller Pinterest og skulle ønske du hadde samme hårfrisyre som Taylor Swift? Eller Rihanna? Og så har du prøvd å forestille deg selv med samme hårfrisyre, og kommet frem til at det enten ser skikkelig bra ut eller så kler det deg ikke i det hele tatt? Det har vi. – Maaaange ganger.

Mer hår: Slik redder du en dårlig hårdag

Man snakker alltid om ansiktsform når det kommer til contouring, solbriller, utringing og hårfrisyrer. Det finnes en enkel metode for å finne din egen ansiktsform, hvis du ikke stoler nok på at venninnen din klarer å avgjøre hvilken som passer best. Gå inn på badet, still deg opp foran speilet og finn frem et såpestykke eller en leppestift. Deretter står du rett opp og ned, rak i ryggen og tegner fra hårfestet, rundt og ned til haken. Gå dermed litt vekk fra speilet, og se på formen. Er den rund, firkantet, hjerteformet eller kanskje noe helt annet? Her kan du finne en oversikt over de mest vanlige ansiktsformene.

Når du har funnet ansiktsformen din, kan du begynne researchen på hvilken hårfrisyre som passer akkurat deg. Men for all del - hvis en eller annen skriver at jenter med firkantet ansikt ikke burde ha langt hår, så synes vi du skal blåse i det og la håret vokse. Ingen har noe som helst med verken hvordan du ser ut eller hvordan du vil se ut.

2017: Dette blir de største skjønnhetstrendene! 
 

Hårfrisyrer til rundt ansikt

 

The Lob

En luftig, kort såkalt "lob" - den lengre versjonen av bob - rammer inn ansiktet uten den totalitære looken en bob gjør. Frisyren er chic uten pannelugg, men et skrått frontparti gir en femninin og søt look.


Chrissy Teigen


Emma Stone

Asymmetrisk klipp

Flere lag og en ujevn klipp ser bra ut for de med et rundere ansikt. Flytt skillen langt til enten høyre eller venstre side for en enkel forandring, eller be frisøren din klippe opp håret.


Emma Stone


Kirsten Dunst

Pixie cut/kort hår

Dette må være den søteste frisyren av dem alle. Ingen kler kort hår like godt som jenter med runde ansikt. Selv om det helt sikkert føles veldig rart i begynnelsen, kommer du til å rocke den nye stilen på null komma niks. Hår vokser ut fort, ikke sant?


Katy Perry


Ginnifer Goodwin

Halvlangt hår

Du trenger ikke la håret vokse ut eller klippe det av bare fordi det står at jenter med rundt ansikt ikke kler halvlangt hår. La Kate Upton inspirere deg, og ha akkurat den lengden du vil ha på håret ditt.


Kate Upton


Kate Upton

Midtskill til rundt ansikt

Den enkleste og mest klassike frisyren av dem alle: midtskillen. Dette er spesielt fint for jenter med litt lengre og fyldigere hår. Har du tynt og flatt hår men tror det ville kledd deg, kan du alltids prøve ut extensions.


Mila Kunis


Miranda Kerr og Selena Gomez

Oppsatt hår

Neida, oppsatt hår er ikke en egen frisyre og kan ofte kreve litt arbeid før det blir akkurat sånn du vil ha det. Men det kan bli så pent at vi tok det med i en egen kategori uansett. For den yndige, babydoll og søte looken kan du lage en voluminøs oppsats, mens for en sleek og stram business look, kan hestehalen være stram - gjerne med en midtskill også.


Miranda Kerr


Emma Stone


Flere hårsaker du vil like: 

Hårfargen alle snakker om: BLORANGE! 

Den hotteste looken i 2017

 

Følg @Stylistano på Facebook og Instagram!

Pssst! Vi er på Snapchat også - stylistano :)

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold