Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Hvilken Kardashian er du?

Det er bare å innrømme det. "We all love them or love to hate them": Kris, Kim, Khloé, Kourtney, Kylie og Kendall. 

Les også: Våre favorittøyeblikk med The Kardashian Wests

Enten det er "guilty pleasure" eller du er blodfan, så kommer du til å elske denne!

 Nettstedet The Dishh har laget den ultimate testen: Hvilken Kardashian er du?
 

 

 Ta TESTEN HER!!!

- Og finn ut hvilken Kardashian du er!

Kardashians

Vi i Stylista-redaksjonen har selvfølgelig tatt testen både en og to ganger og det viser seg at vi har en Kourtney, Kim og Kris på huset. Vi har rett og slett fått en ny hobby!

Kim Kardashian
Er du den stilsikre Kim, som elsker mannen og datteren sin North, mer enn hun elsker seg selv (SÆRLIG!, referanse: hennes egen selfie-bok "Selfish"), er familiens store entreprenør og som familien kan takke for den enorme suksessen? - Noe som hun ofte tydeliggjør i serien i alle fall.

Kim + Kanye: Her er hele historien om Kimye


Kris Jenner

Er du "big mama" Kris, som var gift med Bruce Jenner, vi mener Kaitlyn Jenner. Som er familiens overhode, deler ut lommepenger, er manager for dem alle, er alltid super busy, men elsker barna sine over alt. Og selger, vi mener, låner dem gjerne for den rette summen?


Kourtney Kardashian

Er du Kourtney, som elsker barna sine, har en litt trøblete mann (som er inn og ut av rehab og lever av å kjøpe og selge biler og å gå på nattklubber), er alltid superfrsh, elsker frozen yoghurt og interiør, og er bare 152 centimeter?

Les ALT om The Kardashians her!


Khloe Kardashian

Er du Khloé, den mest høylytte og temperamentsfulle i familien, som leter etter den store kjærligheten, liker å ta seg en fest, er den som trener hardest, liker å konkurrere med søstrene sine, som alltid får skylda og alltid har superlange negler?


Kendall Jenner

Er du Kendall, den eneste som ikke er utadvent av natur i familien, som er den vakreste (super modell alert!), som har de vakreste jentene i verden til besteveninner, som reiser verden rundt på oppdrag for de største designerne og som henger med gutter som Justin Bieber?

Har du sett den sexy september-utgaven til Costume?

Kylie Jenner

Eller er du Kylie, som er, eller vil være, familiens sorte (eller skal vi si dip-dye grønne) får. Som har de største leppene (og nå også puppene), som elsker hunder, er den tøffeste av søstrene og har den mest edgy og røffe stilen?

 
FØLG @STYLISTANO PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM
Vi er på snapchat; stylistano

 

Kommentarer

Legg til kommentar

Relatert innhold