Norges beste på mote og skjønnhet: STYLISTA - COSTUME - STELLA

Ny trend: slik jukser du deg til finere ben

Det er ingen hemmelighet at sminketrenden contouring har tatt helt av.

Teknikken ble spesielt populær takket være Kim Kardashian, som er kjent for sin konturere ansiktet sitt. Hensikten er å fremheve ansiktstrekkene du er mest fornøyd med, og sminketrikset kan forklares som samspillet mellom lys og skygge. Konturering kan gi en illusjon av smalere nese og mer markerte kinnben - men nå har det gått ett steg lenger.

Det er nemlig ikke bare ansiktet som kan bli finere av sminketeknikken, og den nyeste trenden er i følge Cosmopolitan.com å jukse seg til finere bein....

contour gone crazy...

Den enkle varianten:

Den ikke fullt så enkle varianten #1:

Se video her!

Den ikke fullt så enkle varianten #2:

Se video her!

Du kan selvfølgelig kjøre på med konturering også på armene, brystpartiet, på magen og i nakken. Men hvem som faktisk gidder (og har tid) til å gjøre dette i virkeligheten er bare ett av spørsmålene vi sitter igjen med.

For ikke å snakke om utfordringen med å måtte stå oppreist resten av dagen, med frykt for at noen skal dumpe inn  i deg!

 

Sjekk ut disse 10 sminkehemmelighetene til Kim Kardashian

Luksus vs budsjett: makeup-produktene vi elsker1

Alt om vårmoten 2016 finner du her!

Costume.no: Få en smakebit på den nyeste utgaven

Følg @stylistano på facebook og instagram!
Vi er også på snapchat; stylistano

 

Kommentarer

Elisabeth
Altså... At dere i det hele tatt legger dette ut som en nyhet i stedet for å gjøre narr av det. Skam dere!
Stylista.no
Stylista.no
Hei Elisabeth! Vi har kommet over denne crazy trenden på sosiale medier og synes at den var morsom. Derfor har vi laget saken. Som vi skriver i saken "Du kan selvfølgelig kjøre på med konturering også på armene, brystpartiet, på magen og i nakken. Men hvem som faktisk gidder (og har tid) til å gjøre dette i virkeligheten er bare ett av spørsmålene vi sitter igjen med". Så vi gjør narr av det. Tusen takk for kommentar og engasjement! Det setter vi stor pris på :)
Observatør
For noen idioter dere er... :-/

Legg til kommentar

Relatert innhold